IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

9 Pages V  « < 2 3 4 5 6 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Doamna - definitie
laryysa
post Jan 13 2006, 02:23 PM
Post #31

niciodata sa nu spui niciodata

Group: Membru de Onoare
From: Romania
Member No.: 93

Pai mai am vreo 7 pana la 35  :)

Asta inseamna ca peste 7 ani voi fi o doamna ?  :morideris:
Go to the top of the page

+Quote Post
Bianka7
post Jan 13 2006, 04:27 PM
Post #32

Contaminat
*

Group: Membru
Member No.: 58

Vis, ce legatura au sentimentele lui in decizia luata de o femeie inselata? Adica daca o iubeste (ciudat mod de iubire) dar a ranit-o, e mai scuzabil? O doamna n-ar trebui sa accepte compromisuri.
In rest mie mi se pare ca este considerata "o doamna" aceea care, prin comportamentul ei, face exact acele lucruru pe care ceilalti le asteapta de la ea.

+Quote Post
laryysa
post Jan 13 2006, 04:44 PM
Post #33

Mey fetele si baietii  :P

Eu zic asa ,  ma comport ca o doamna , comporta-te si tu ca un domn (asta in particular).
Iar in societate , nu e nici o scuza , ori ESTI o doamna , ori nu . PUNCT.

Si cand spun esti , ma refer la comportamentul din toate punctele de vedere . :sexylady: :sexylady: :floricele:

+Quote Post
Mistaco
post Jan 13 2006, 06:25 PM
Post #34

Musafir

In afara celor postate de mine anterior, as vrea si eu sa adaug ca o doamna este acea femeie care se ridica la nivelul situatiilor in care se afla si cu cine se afla!!!
Incercati fetelor sa fiti elevate si cu dictie perfecta prin Moldova in satele de "pe la marginea judetelor" si o sa vedeti ce "doamne " veti fi!!! :hainoroc:
YYsa ai dreptate la urma urmei totul este in functie de poarticularitati!!! :hainoroc:

+Quote Post
Dore
post Jan 13 2006, 09:31 PM
Post #35

Explorator

From: Bucuresti
Member No.: 78

Visnetic, o doamna tace si face, in situatia mentionata de tine.
Fara pretentia de a fi doamna, daca mi-as surprinde sotul in asa postura, le-as servi celor doi o cafea la pat si i-as indemna sa se simta cat mai bine. Fara mahalagisme, a doua zi mi-as pune sotul intr-o situatie similara...si as vrea o cafea cu frisca  :fluierat:.

+Quote Post
Mistaco
post Jan 13 2006, 09:57 PM
Post #36

Musafir

Si daca dupa toate acestea, nu-ti va aduce si un buchet de flori, atunci inseamna ca de fapt nu ta iubeste!!!
Eu i-as cumpara trandafiri, caci nu i-am cumparat niciodata din anumite principii.............ca doar toti avem!!! :hainoroc:
Ai karma pentru reactie!!! :hainoroc:

+Quote Post
VisNetic
post Jan 14 2006, 09:20 AM
Post #37

Musafir

Visnetic, o doamna tace si face, in situatia mentionata de tine.
Fara pretentia de a fi doamna, daca mi-as surprinde sotul in asa postura, le-as servi celor doi o cafea la pat si i-as indemna sa se simta cat mai bine. Fara mahalagisme, a doua zi mi-as pune sotul intr-o situatie similara...si as vrea o cafea cu frisca  :fluierat:.

si daca o doamna nu poate sa "faca" exact acelasi lucru (YET)?

ah stiu, se apuca de crosetat, de goblen, lego si sudoku si alte chestii din astea extreme :)
asta ca sa nu rastoarne toata bucataria in capul lui, eventual sa arunce televizorul pe fereastra si sa sparga tot ce se cheama oglinda in casa, sa arunce hainele dansului in ghena si sa le dea foc cu petarde si eventual valiza clasica in fata blocului. Mda uite o situatie in care nu m-as dori "o doamna"

+Quote Post
laryysa
post Jan 14 2006, 12:28 PM
Post #38

Eu am gasit niste mesaje (cine stie?! ) cu chef de aventuri  >:(

Si ca raspuns a citit si el postarile mele despre mama lui  ;)

:morideris:

Sub centura  :pistolar:

Si pe 20 mai ne casatorim  :hohote:

Ne-am lecuit ,el nu mai trimite mesaje iar eu mai scriu de mama lui  ;D

+Quote Post
22ank
post Jan 15 2006, 09:54 PM
Post #39

Dependent

Group: Dependent
Member No.: 150

sa fii o doamna.... inseamna sa ai bun simt, sa stii sa te comporti cu calm in situatii diferite, si de ce nu, limita. sa te ingrijesti, sa te faci respectata prin atitudine.

+Quote Post
Dore
post Jan 17 2006, 06:49 PM
Post #40

Explorator

From: Bucuresti
Member No.: 78

O doamna nu fumeaza pe strada, nu poarta dresuri cu fire duse, are in geanta si o batista pe langa servetele, nu intra in bodegi si nu mananca pe strada. Nu isi retuseaza machiajul in public, nu regurgiteaza si nu-si trage nasul, nu striga dupa cunoscuti pe strada, folosindu-le numele sau porecla. O doamna raspunde la complimente cu "multumesc", evita sa spuna cuiva "vai, tu, ce te-ai ingrasat!"....am piedut ceva din vedere?

+Quote Post

9 Pages V  « < 2 3 4 5 6 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 14th May 2025 - 01:43 AM