![]() |
![]() ![]() |
![]() |
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
Sunt de acord cu tine Angel. Inselatul este o alegere a fiecaruia, indiferent de motive iar faptul ca suntem "setati" sa inselam este o scuza ieftina si o acoperire a mocirlei in care ne bagam cu buna stiinta facand lucrul asta.
This post has been edited by pescarush: May 21 2008, 09:01 PM |
|
|
gloriana |
![]()
|
Musafir ![]() |
Angel, jos palaria! Ai cel mai tare punct de vedere pe care l-am descoperit pana acum pe marginea acestui subiect.
Esti tare! |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
Hei, nu cumva sa credeti ca as fi de acord cu cei care inseala! (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Sau ca le-as gasi scuze...No way!
Ziceam si eu ce s emai vehiculeaza prin media. Nu vreau sa judec pe nimeni, dar the bottom line is ca daca mi s-ar intampla sa fiu inselata as suferi ca un caine si nu cred ca as putea sa trec peste. |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Da...si eu dupa ce o citesc pe Angelu' simt ca nu mai am nimic de spus. Se exprima prea bine si puncteaza exact ceea ce trebuie.
Am prietene care inseala, dar desi le spun ce gandesc in fata, ele isi vad de treaba. Daca asa le e lor bine si nu simt nici o mustrare de constiinta, e treaba lor. Eu una-s croita altfel si simt ca omul de langa merita in primul rand respect si apoi iubire. Asta cu pedeapsa, mi se pare apa de ploaie. Pai sa-i duci la puscarie unde stau degeaba si primesc si mancare (vorba lui Chinte' (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) ), nu mi se pare ca-i rasplata cuvenita pentru cineva care a calcat stramb. This post has been edited by Roxana_: May 21 2008, 09:26 PM |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Adulterul a fost scos din codul penal. Si asa a rasuflat usurata probabil cel putin 25% din populatia tarii. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Cica conform unui recesamand una din patru persoane au avut cel putin o relatie extraconjugala. Cu siguranta sunt mult mai multi.
Parerea mea este ca "contractul" respectiv nu este o dovada de dragoste si devotament, ci este pur si simplu doar un contract, o polita de asigurare pentru cazuri de "accident". O faci pentru ca este necesara la un moment dat. In rest, eu cred ca daca iubesti persoana de langa tine sau macar tii la ea, ii vrei binele si vrei sa o respecti, nu te apuci sa o jignesti inseland-o. Eu asa o vad ... ca pe o jignire, fie ca ea/el stie fie ca nu. Daca o iubesti, nu vad de ce ti-ar trebui si altceva. La mine astea doua nu merg impreuna, nu si gata, dar cunosc persoane care ma contrazic vehement la faza asta si de aceea nu zic ca am neaparat dreptate. Daca pasiunea s-a dus, stati impreuna dar cam atat, esti nefericit sau mai stiu eu ce, simti ca acasa ceva nu mai e bine, vorbeste despre asta si vezi ce se poate face, iar daca nu merge si nu merge lasa-l domle si cauta altceva. Dar nu ca hai in doua, trei sau sapte barci deodata ca stii... ii greu, sunt nehotarat/a, daca o sa-mi para rau, daca nu gasesc, daca pierd si vrabia din mana, etc. Apoi mai este si grupa persoanelor care inseala "pentru ca poate", ca asa vrea muschiu lor sau pentru ca "ase e barbatii, e normal', dar despre aceasta grupa nu cred ca se merita sa povestesti. Or mai fi si altele.. Dar ca sa trag o concluzie sau sa scurtez: adulterul nu are justificare. S. This post has been edited by scorpirescu: May 21 2008, 11:14 PM |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Ba da are justificare. Pentru ca asa ai vrut. Punct si de la capat!
Angel ii zise bine! Ce e aia ca urla hormonii? da circumvolutiunile de pe creier nu-ti zic nimic? Suntem fiinte evoluate, cu pretentii ca gandim! Adica daca o iei pe aratura, dupa zici: "vai, dar imi era asa de dor de el/ea, ca nu am mai rezistat si am sarit in patul altuia!" let's get serious!! asa de dor iti era, si asa de mult il iubeai, incat te-ai culcat repejor cu altcineva ca sa te linistesti! yeah right! este doar o chestie de alegere, pe care o faci cu capul nu cu hormonii! parerea mea! Daca inseli, o faci stiind ce faci! |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Justificare in sensul de scuza sau motiv admisibil, de inteles. Eu nu vad nici un motiv sau context in care as putea spune 'da, mai il/o inteleg de ce a ajuns aici, la adulter respectiv'. Asa mi s-a parut mie in deschiderea acestui subiect, ca s-ar cauta o justificare pentru adulter.
S. |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 ![]() |
mda... eu am inselat. motive? multicele: nu reuseam sa scap de el, nu mai aveam chef de sex cu el, era oricum vraiste la capitolul asta, aveam cu cine (era chiar fostul), nu prea stiam nici eu exact pe ce lume eram... cu riscul de a parea de o moralitate indoielnica, recunosc ca nu am avut si nu am nici un regret in legatura cu asta. insa n-am pretins niciodata ca il iubeam pe cel pe care il inselam, nici lui nu i-am facut vreodata declaratii de corason espinado sub clar de luna :| dar a fost singura data cand am inselat, nu cred ca voi repeta experienta.
cand e vb de barbati insa nu sunt f radicala. deja m-am obisnuit ca ideea ca sunt foarte multi barbati care la un moment dat sau altul au calcat sau vor calca stramb. sa crezi ca un tip va sta langa tine o viata intreaga si nu va calca in laturi macar o data mi se pare wishful thinking, ca sa nu zic naivitate (parerea mea :|). nu stiu insa cum as reactiona daca as afla ca cel de langa mine ma inseala (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) mereu am zis ca probabil as putea trece peste o escapada izolata (desi nu se stie niciodata), nu insa si peste o extra relatie. |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 308 Joined: 3-January 07 From: Craiova Member No.: 928 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) chiar sunteti distractivi...o persoana poate insela si din alte cauze decat hormonii. si atunci se numeste la fel, adulter. sunt impotriva plasarii pedepsei, deci, in codul penal. cum de asemenea sunt impotriva nesocotirii casatoriei.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Pe mine m-a lasat putin confuza Angel. Nu erai tu cea care sustineai ca inselatul se poate intampla, ca suntem oameni, avem nevoi, impulsuri si chestii de genul?! Acum remarc o atitudine diametral opusa vizavi de subiect?!
This post has been edited by sweet_girl: May 23 2008, 09:41 AM |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 13th May 2025 - 10:01 PM |
|