![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Another Stranger Me ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,084 Joined: 8-December 05 From: Capital City Member No.: 40 ![]() |
Asa.. deci recensamantul zodiilor. Fiecare este invitat/a sa isi voteze zodia proprie, ca sa avem o idee despre cat de multi aerieni, acvatici, focosi si pamanteni sunt pe acest forum ;) Puteti sa faceti si un "puncte tari" si "puncte slabe" conform propriei pareri despre voi insiva :D
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Moi.... balanta cu ascendent in sagetator :D
Cea mai semnificativa trasatura pe care o am de la balanta cred ca e nehotararea iar de la sagetator impusivitatea. |
|
|
![]()
|
|
Another Stranger Me ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,084 Joined: 8-December 05 From: Capital City Member No.: 40 ![]() |
moi: pesti cu scorpion :D
de la pesti: sociabilitate si simt (cat de cat) artistic de la scorpion: posesivitate si gelozie :- |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 150 Joined: 8-December 05 Member No.: 31 ![]() |
Hop si eu cu submarinul! ;D Scorpie cu ascendent in sagetator. De la scorpion - forta si norocul iar de la sagetator - instabilitatea si patima pentru aventura. As pleca de nebuna oricand si oriunde. Am bagajele la usa mereu! ;D
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Membru Posts: 52 Joined: 8-December 05 From: Bucuresti Member No.: 42 ![]() |
Capricorn cu ascendent in Rac.
de la capricorn am tenacitatea, ambitia (pe care o folosesc rar ca altfel ar fi bai mare :D ), seriozitatea, incapatanarea...nu sunt materialista, in schimb, si aici fac zodia de ras ...si nu sunt asa de rece precum se spune despre capricorni :D de la rac am (damn!) ezitarile, indoielile, sensibilitate ???, atractiile interzise ::) si...io mai stiu?... Angel, :-* |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 150 Joined: 8-December 05 Member No.: 31 ![]() |
Dubi, noi doua tot impreuna mereu! :)
Da-i un pupic printesei tale din partea mea! :-* |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Membru Posts: 73 Joined: 8-December 05 Member No.: 23 ![]() |
Sagetatoare infocata, pasionala si mereu cu dor de duca... ;) Da' sa vina carrie ca ea stie mai multe!!! :P
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,136 Joined: 8-December 05 From: 7Th Heaven Member No.: 16 ![]() |
Eu sunt capricorn cu ascendent in scorpion.In general par f sobra si calculata,asta din cauza zodiei capricorn,in schimb cand ma cunosti mai bine devin o scorpie adevarata ;D impulsiva,posesiva si REA! ;D
|
|
|
capsunica23 |
![]()
|
Musafir ![]() |
capricorn cu ascendent in Leu...nasol tare mai ales cd ma enervez..Dar si cd sunt buna....hihihi..Posesiva, ambitioasa si sociabila.......cu rabdarea stau prost :'(
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Taur. Ascendentul parca in Sagetator.
Rabdare de fier, ma abtin cit pot pina fac explozie. Cind face fata explozie, e bai mare. :) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 1st May 2025 - 06:05 AM |
|