![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,136 Joined: 8-December 05 From: 7Th Heaven Member No.: 16 ![]() |
Predomina Capricornii pe site? ???
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Sintem putine, nu a votat inca multa lume asa ca trebuie sa mai asteptam ca sa putem trage o concluzie edificatoare.
:) |
|
|
![]()
|
|
perpecenia sa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,432 Joined: 8-December 05 From: berbeceni Member No.: 49 ![]() |
cred ca e clar ce zodie sunt, nu? ascendentul din pacate nu il stiu si nici nu am cum sa il aflu :'(
o berbecutza ambitioasa, incapatanata (normal :) ) altruista, daca as avea si rabdare ce bine ar fi .... ah, inca ceva... sunt calma..... dar cand ma enervez...au!!! (vorbesc "colorat" cand sunt furioasa, desi incerc sa ma temperez) ce sa fac, zodia e de vina :D |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,328 Joined: 7-December 05 From: Constanta Member No.: 2 ![]() |
Sagetatoare din cap pana in picioare si invers. :D
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Membru Posts: 109 Joined: 9-December 05 From: Romania Member No.: 53 ![]() |
Sagetator cu ascendent in fecioara... Dornica de a vedea locuri noi (multe, multe), nehotarata, sincera si rabdatoare, perfectionista uneori, pasionala dupa 30 de ani ;).
|
|
|
![]()
|
|
--- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,601 Joined: 8-December 05 Member No.: 28 ![]() |
Invisible mi-a luat-o inainte cu sondajul despre zodii, ca pana am vazut eu cum se procedeaza.... prea
:welcome: berbecutza |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Membru Posts: 53 Joined: 8-December 05 From: bucuresti Member No.: 29 ![]() |
Eu sunt gemeni ....Multi imi zic ca-i de bine ....Eu ..nu prea pot sa ma pronunt ...Cred ca ceilalti ma gasesc mai fascinanta decat sunt in realitate ...
Ma plictisesc mult prea repede , am nevoie sa ma misc in permanenta si nu-i suport pe cei care nu pot tine pasul ... |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 48 Joined: 9-December 05 Member No.: 58 ![]() |
Balanta cu ascendent in Rac.
De la Balanta nehotararea, dar si cantarirea tuturor argumentelor, variantelor, pentu a lua o decizie buna. De la Rac...? Nu prea stiu, poate asta ma face sa am o relatie buna cu un Rac, contrar tuturor zodiacelor. Problema mare e cand imi pierd echilibrul, e jale mare! |
|
|
simo22 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu sunt Pesti cu ascendent in Balanta (cred). Partile bune ale zodiei mele: sunt fff sufletista, increzatoare (aici nu stiu daca e defect sau calitate.... pro si contra), echilibrata in decizii, extrem de sincera.... partile rele: impulsiva, naiva cateodata, posesiva ::)
Per ansamblu eu zic ca pt mine e o zodie buna (sunt multumita de ceea ce sunt) asa ca ii pup dulce pe toti pestii..... si celelalte zodii :-* |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,498 Joined: 9-December 05 From: Bucuresti Member No.: 54 ![]() |
Eu sunt foarte varsatoare (asa a iesit la astrograma) cu ascendent in gemeni (ceea ce nu cred...se pare ca mama nu era prea conshtienta :D) dar nu prea ma caracterizeaza acest asecendent. Mai degraba tin sa cred ca este in rac. Iubesc racii, barbatzi si femei laolalta. :)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 2nd May 2025 - 06:11 AM |
|