![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
--- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,601 Joined: 8-December 05 Member No.: 28 ![]() |
:offtopic:
catalina in [poza ta e un polizor??? ca nu-mi dau seama :D |
|
|
carmelia |
![]()
|
Musafir ![]() |
berbeaca cu ascendent in habar n-am ce..si nici n-o sa stiu vreodata...
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 194 Joined: 7-December 05 Member No.: 3 ![]() |
varsatoare cu ascendent in sagetator.
sunt colerica :D , fidela, pacifista, o buna ascultatoare si sfatuitoare, vesela si optimista, sincera, daca cineva m-a calcat pe coada il elimin din viata mea pt totdeauna, etc :fluierat:. |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 59 Joined: 8-December 05 Member No.: 37 ![]() |
Fecioara (dupa zodie) cu ascendent in capricorn! :D
Tineti-va bine, ca nu mai poate nimeni sa ma rupa de pamanat! :magandesc: |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 23 Joined: 9-December 05 Member No.: 55 ![]() |
si eu , si eu...si eu berbec
|
|
|
![]()
|
|
Explorator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,677 Joined: 10-December 05 From: Bucuresti Member No.: 78 ![]() |
Sunte Peste cu ascendent Rac - se spune ca aceasta combinatie caracterizeaza nebuni sau oameni de geniu. Cum inteligenta de pe planeta e constanta ... prima varianta e mai probabila. De la Pesti am sensibilitatea, iar de la Rac am nehotararea :P.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
se pare ca sunt singura leoaica pe aici 8) ascendentul insa nu-l stiu... ???
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,136 Joined: 8-December 05 From: 7Th Heaven Member No.: 16 ![]() |
cireasa_dulce Daca imi spui data nasterii(inclusiv ora,cu aorpximatie) si locul nasterii , iti calculez eu ascendentul.sau iti pot da un site unde sa il calculezi singura. :)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
blondino, m-am nascut in bucuresti, pe 26 iulie 1982, la ora 20.30 (aproximativ). :-*
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Eu am o intrebare: cine este cel de-al doilea tauras care a votat?!
::) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 2nd May 2025 - 06:16 AM |
|