![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
--- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,601 Joined: 8-December 05 Member No.: 28 ![]() |
:offtopic:
idd e mortala pisica asta din poza ta!!! |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
a mai aparut un leu. :aplauze:
|
|
|
![]()
|
|
Another Stranger Me ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,084 Joined: 8-December 05 From: Capital City Member No.: 40 ![]() |
rezultatele pana acum: la egalitate pesti :D, berbec si sagetator
cea mai putin reprezentata zodie: scorpion. Ce pacat :P |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,136 Joined: 8-December 05 From: 7Th Heaven Member No.: 16 ![]() |
Eu am ascendentul in Scorpion,deci pe forum sunt 1 Scorpion si jumatate 8)
|
|
|
![]()
|
|
Another Stranger Me ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,084 Joined: 8-December 05 From: Capital City Member No.: 40 ![]() |
si eu la fel, deci ar fi 2 :P Insa conteaza "the real thing" :D
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,334 Joined: 13-December 05 From: D Street Member No.: 96 ![]() |
Hop inca o balanta, cu ascendent in fecioara, cred.
Ma regasesc si nu prea in descrierea zodiei mele, am citit undeva ca o persoana poate fi exact asa cum e descrisa in zodie sau fix opusul...in nu stiu ce conjunctura. |
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 489 Joined: 8-December 05 Member No.: 17 ![]() |
si eu, si eu, berbec! :P
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 703 Joined: 7-December 05 Member No.: 4 ![]() |
Dar celalalt racusor care o fi? :magandesc: Ca unul sunt eu! :D :-*
|
|
|
missu |
![]()
|
Musafir ![]() |
pesti, vad ca suntem cei mai multzi. nush de ascendent, da inafara de sensibilitatea exagerata si de cap in nori, la mine cel putin simtu practic e la pamant, decat sa merg sa platesc intretinerea/curentu etc mai bine colorez niste animale pt la scoala sau stau la palavre virtuale. ma inspaimanteaza ideea asta de real. si mi-e frica de uratenia vietzii, de vecini barfitori etc. nu zic ca nu le fac fatza, insa as prefera sa nu existe . ma indispun. :(
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Contaminat Posts: 185 Joined: 8-December 05 Member No.: 44 ![]() |
eu sunt fecioara in toata puterea cuvantului :-X,dar treaba cu ascendetul nu o stiu.Poate ma ajuta si pe mine cineva sa-l gasesc :P
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 2nd May 2025 - 04:51 PM |
|