![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Tsunami |
![]()
|
Musafir ![]() |
QUOTE Tu in ce zodie esti Tsunami? :) QUOTE sincer nu-mi amintesc cand m-am nascut. dar stiu ca s-a intamplat sigur candva nimeni nu stie precis cand se naste un tsunami, ci numai cand moare. oare nu asta-i cel mai important? sa ramana ceva dupa tine? sa schimbi ceva in timpul vietii? deci, ce importanta are cand se naste un tsunami? |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Contaminat Posts: 185 Joined: 8-December 05 Member No.: 44 ![]() |
deci,blondina.M-am nascut in data de 9 septembrie 1981 la ora 15 sau 17 in timisoara.
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,136 Joined: 8-December 05 From: 7Th Heaven Member No.: 16 ![]() |
meli,daca te-ai nascut la ora 15 ai ascendentul in Sagetator,daca te-ai nascut la ora 17,ai ascendentul in Capricorn.Iti scriu cate ceva despre amandoua,si vezi in care te regasesti(pacat ca nu stii ora exacta,sau macar cu o marja de eroare de cel mult jumatate de ora).
ASCENDENTUL IN SAGETATOR - Cel nascut sub acest ascendent este o persoana in permanenta agitatie, independenta, greu de supus. Telurile sale sunt inalte si se fixeaza asupra lor cu o atitudine filosofica. Este optimist si, oricat de dificila ar fi situatia in care se afla, este sigur ca totul se va rezolva cu bine in curand, lucru care se va intampla asa intotdeauna. Are o dispozitie joviala, vesela, cu dorinta de a gusta viata prin toate caile din plin. Defectul principal care il caracterizeaza este faptul ca asteapta uneori ca totul sa vina pe gratis in viata lui, fara sa se implice prea mult. Nu ii place sa asculte problemele celorlalti, pentru ca nici problemele lui personale nu il intereseaza, fiind sigur ca doar ignorandu-le se vor rezolva. Totusi este un bun sfatuitor si prieten, dedicandu-se oricui ii cere sprijinul. Iubeste natura, ii plac calatoriile, nu sta prea mult in casa sau in acelasi loc. Este deschis, sincer, spunand direct si la obiect ceea ce gandeste, uneori fiind chiar lipsit de tact. Pentru a se realiza pe deplin, are o permanenta nevoie de a crea noi teluri si incercari in viata lui. Tine mult la aparente si la parerea celorlalti, incat este foarte preocupat de imaginea sa in societate. Este corect, de o inalta tinuta morala, incat nu va reusi niciodata sa insele pe cineva. Urmeaza intotdeauna caile legale si corecte, fara a se abate de la lege. Este cea mai norocoasa persoana din intreg zodiacul! ASCENDENTUL IN CAPRICORN - Cel nascut sub acest ascendent are un aer sobru, trist uneori, dand impresia ca este o persoana cu multa experienta de viata. Unora le pare chiar enigmatic, retras, interiorizat, permanent preocupat de o problema grava, nemultumit de ceea ce se intampla. Este precaut, econom, meticulos si punctual, un exemplu de corectitudine. Ii place studiul aprofundat, este mereu in cautare de noi cunostinte. Ascensiunea lui sociala este lenta, dar sigura, avand multe obstacole de infruntat. Poate atinge posturi inalte, deoarece are un imens simt al datoriei si al responsabilitatii. Stie sa-si planifice bine orice actiune, pentru ca este calculat, practic, reusind sa conduca la fel de bine si un colectiv, nu numai propria viata. Este melancolic si visator din fire, iubeste tot ceea ce este romantic si poetic, dar mai ales muzica. Nu ii plac anturajele numeroase, ci se simte mai bine in singuratate. |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Membru Posts: 90 Joined: 17-December 05 Member No.: 109 ![]() |
Eu sunt sagetatoare.Vad ca suntem pe locul 2 in clasament! :hainoroc:
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 568 Joined: 17-December 05 Member No.: 112 ![]() |
hmm ... ma alatur varsatoarelor :P
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 21 Joined: 14-December 05 Member No.: 98 ![]() |
Sunt Pesti cu ascendent in Rac.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Bunaaa!! eu m-am nascut pe 30mdecembrie... la 5 dimineatza...care-i ascendentul meu????
sunt tare curioasa.... :ametit: imi zce si mie cineva??? :-* |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,136 Joined: 8-December 05 From: 7Th Heaven Member No.: 16 ![]() |
Esti capricorn cu ascendent in scorpion albinuza (ca si mine :fluierat: ) Trebuia sa imi scrii si localitatea in care te-ai nascut (m-am uitat la profil si am vazut ca scria Galati,deci am presupus ca te-ai nascut acolo) si anul nasterii l-am luat de la Topicul Varsta(23 scria acolo,asa am calculat) :-*
|
|
|
![]()
|
|
niciodata sa nu spui niciodata ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,545 Joined: 12-December 05 From: Romania Member No.: 93 ![]() |
Blondinoooooo :P te rog ,te rog, te rog , muuuuuult si eu :-*
26 Februarie 1978 , Arad , 06.15 (duminica) :P Nu imi stiu ascendentul , zodia clar e Pesti :hainoroc: |
|
|
![]()
|
|
Ai ascendentul in Varsator laryysa 8)
Nativul cu Ascendent in Varsator este in primul rānd un personaj misterios. Timiditatea si neimplicarea emotionala sunt mai pregnante decāt la nativul din zodia Varsatorului, ca si firea independenta si nonconformismul. Nativul cu Ascendent in Varsator isi cunoaste bine calitatile si defectele, dar trebuie sa invete sa ii accepte pe ceilalti asa cum sunt si sa nu se izoleze. Desi este amabil si prietenos, impune celor din jur o anumita distanta si nu permite oricui sa se apropie prea mult. In planul relatiilor, nativul cu Ascendent in Varsator are tendinte contradictorii care ii pot crea probleme: īsi doreste un partener de viata, dar nu vrea sa renunte la libertatea si independenta la care tine atāt de mult. Uneori este incapatānat si pervers. Nativul cu Ascendent in Varsator este adesea preocupat mai mult de soarta lumii decāt de propriile interese sau de nevoile celor apropiati. :-* |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th June 2025 - 04:57 PM |
|