![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
editat
This post has been edited by Maàt: Jun 20 2008, 09:49 AM
Reason for edit: viata mea nu e motiv de dat cu parerea pentru cei care NU ma cunosc
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 325 Joined: 2-May 07 Member No.: 1,565 ![]() |
wow Maat, apreciez ca ai reusit sa treci peste (IMG:style_emoticons/default/nopity.gif) . E mare nesimtirea pe lumea asta. Ma gandeam si eu ca daca inca era la faza cu impresionatul (vezi vase.. ), poate se ferea sa nu descopere ca nu e singur. Acum, probabil ca ai dreptate...ceea ce ar fi foarte trist.
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Exista multa nesimtire, dar si mai multe nesimtite de-astea...
Nu am trecut peste, Splendora. Peste asa ceva nu poti sa treci. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 325 Joined: 2-May 07 Member No.: 1,565 ![]() |
Atunci scuze, ma gandeam ca daca esti casatorita(cel putin asta citisem io pe undeva, parca) nu te mai gandesti la specimene din trecut, dar ce-i drept, nu se trece peste... :-<
|
|
|
![]()
|
|
Ce am povestit mai sus s-a intimplat cu foarte mult timp in urma. Am povestit pentru ca e bine sa stiti si voi si sa va paziti, ca vorba aia, "Cin` s-a fript cu ciorba, sufla si-n iaurt!" (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 4 Joined: 20-June 08 Member No.: 4,098 ![]() |
N-am inteles de cine ar trebui sa ne pazim. De toate femeile din lume sau de masculu' care nu da doi bani pe -citez din memorie- "foto de cuplu, chiloti de muiere...", incat n-a pregetat sa aduca alta femeie decat posesoarea, printre ele?
(IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
![]() ![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Pai ia citeste tu mai cu atentie...
|
|
|
![]()
|
|
Iti raspund eu, domnule draga, ca pe mine m-ai intrebat : in primul rind trebuie sa ne pazim de rautatea omeneasca, aia gratuita si meschina, chinuita si zbircita care salasluieste in sufletetele mici si negre ale unora.
Sper ca intelegi aluzia. Daca nu... esti un fericit. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 4 Joined: 20-June 08 Member No.: 4,098 ![]() |
Mi-e teama ca ai tendinta sa iei totul un pic prea personal, ceea ce nu e nici de bine nici de rau, e doar un fapt. De ceea ce enumeri, n-avem cum ne feri decat daca devenim pustnici si nici atunci nu bag mana in foc. In schimb, putem incerca sa ne imunizam cumva, primul pas fiind acela de a inceta sa avem asteptari prea mari de la ceilalti, caz in care nici dezamagirile nu vor mai fi atat de... abrupte.
Zic si io (daca tot am trecut de la concret la presupus-filozofic). (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() ![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Asteptari prea mari?
Nu cred ca ceri prea mult de la partenerul tau de viata cand vrei respect. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16th May 2025 - 01:40 AM |
|