![]() |
![]() ![]() |
![]() |
LostWhispers |
![]()
|
Musafir ![]() |
esti venit/a direct de pe mirc? asl pls? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) cred ca de acolo, (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) , se plictiseste cred ca si cei de pe mirc au banat o si nu mai are loc unde sa faca misto , ce face plictseala din om (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
Pabibabum |
![]()
|
Musafir ![]() |
omu a zis sa ne cunoastem. si eu i-am zis sa inceapa el deoarece el si-a manifestat dorinta. am scris ceva la misto ? astea=s info. de baza pe care vreau sa le aflu atunci cand vb cu cineva necunoscut pe un forum/mess/mirc.
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu zic sa revii la subiectul thread-ului, daca ai ceva interesant de spus. Aici dezbatem subiecte, in alte subforumuri ne cunoastem si ne dam in barci. Dar ai fi stiut asta deja daca citeai regulamentul. Daca ai chef de facut trolling, avem si noi banari pe alese.
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Eu personal nu cred ca el a vrut sa manance din farfuriile si cu tacamurile alese doar asa. S-a mai spus. Si daca vroia sa se rasfete de ce nu manca la restaurant? Ala nu-i rasfat cand mananci de unul singur! Iar faptul ca a plecat si a facut pe suparatul si diva masculina neinteleasa arata ca ceva era in neregula. Un om matur si responsabil nu fuge nici de adevar si nici de discutii.
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 16 Joined: 1-October 08 Member No.: 4,895 ![]() |
Nu este bine sa facem presupuneri sau sa condamnam pe cineva, trebuie ca geta26 sa vorbeasca cu prietenul ei deschis si sa-si rezolve problemele, nu te mai framanta cu presupunerile / gandurile negre, vorbeste cu el, lamureste situatia si decide ce este mai bine pentru tine.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16th May 2025 - 01:59 AM |
|