![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Ei bine, lucrul asta n-o sa-l inteleg niciodata. Cum persoana de langa tine careia ii dedici toata afectiunea si interesul tau iti poate pune bete in roate, astfel incat sa nu te dezvolti si sa nu castigi pe masura muncii depuse. (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
Pentru ca o relatie sa functioneze bine e nevoie si ca partenerii sa fie suporteri unul pentru celalalt. "jobul unde as avea voie sa merg" ???? Patricika, nu traim intr-o societate patriarhala in care noi, femeile, nu avem voie sa facem nimic fara acordul si binecuvantarea sotului. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Manager de banca la 23 de ani? Cum ai reusit performanta asta?
Ca in mod normal, la virsta asta daca esti ofiter de cont zici saru` mina... |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 15 Joined: 26-May 08 From: galati Member No.: 3,951 ![]() |
Manager de banca la 23 de ani? Cum ai reusit performanta asta? Ca in mod normal, la virsta asta daca esti ofiter de cont zici saru` mina... ca sa iti raspund la intrebare... am fost agent de asigurari de viata la omniasig cateva luni, iar raiffeisan bank BTL mi-a vizualizat CV si mi-a oferit post de manager.dar pt ca nu abea sediu in galati pe vremea aia,ca sa pot incheia un contract trebuia sa ma gasesc cu posibilii clienti in oras la o cafea sau mai stiu eu unde.faza este ca nu prea a mers pt ca nu o data m-i s-a spus "doamna,dar asta suna a intalnire!" si aveau si dreptate.in plus,nu dadeau nici macar tel de serviciu,prin urmare trebuia sa contactez clientii de pe tel meu,eram platita la numar de contracte...au supravietuit in sistem doar aceeia care aveau o varsta,sau un job unde erau inconjurati de multa lume. oricum , a fost o experienta placuta |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Nu te supara, dar ma indoiesc ca o banca isi pune managerul regional sa se intilneasca cu clientii "la o cafea". E cam custuta cu ata alba povestea asta.
Iar un "manager de banca" nu se ocupa de contracte de asigurari de viata. De asta se ocupa agentii de vanzari care lucreaza cu o banca pe baza unui contract care stipuleazxa fix ce faceai tu: primesc doar comision in urma incheierii contractelor; cum fac contractele si ce costuri au, nu e treaba bancii, banca plateste pentru clientul adus si atit. Iar daca erai singurul lor agent de vinzari de asigurari, asta nu inseamna ca erai "manager de banca". Plus ca titulatura asta "manager de banca" nici macar nu exista. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) raiffeisen a inceput sa isi deschida sucursale in tara in 2002, dupa ce a preluat banca agricola. Deci ce spui tu ar fi trebuit sa se intimple prin 2001... cind aveai 16 ani ? (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Si nu sint de parere ca te asteti ca noi sa credem ca raiffeisen nu avea agentii la galati dupa 2002, cind preluase deja banca agricola cu tpate activele si pasivele, inclusiv cu sediile, din 2002.... |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 308 Joined: 3-January 07 From: Craiova Member No.: 928 ![]() |
uite aici nu inteleg eu barbatii astia care isi complica viata inutil. de ce sa nu lasi femeia daca e capabila sa se descurce? si asa viata unui barbat in familie e grea. daca si-o mai complica inutil e vai de capul lui.
si in plus banii nu au miros, nu conteaza de la cine vin ci conteaza ca ii ai. e adevarat, nu te cunosc dar felul in care te prezinti imi alerteaza mie simturile ca esti slaba. poate sa nu fie asa si sa fie doar o aparenta. oricum nu asta conteaza. omul e o plaga si, desi eu militez tot timpul pentru salvarea relatiilor, pot spune ca tu nu ai ce salva. daca poti mai mult de ce sa te limiteze el la o existenta mediocra? si in plus spune-le nesimtitilor alora de angajatori ca daca ofera mai mult de 8 mil tu nu o sa fii nebuna sa renunti la salariul pe care il dau ei pentru o pomana de la stat. eu daca imi facea careva asa ceva il acuzam direct de discriminare. a mai patit-o unul cu mine o data cand mi-a zis ca el vrea sa angajeze doar femei. |
|
|
![]()
|
|
..pai depinde pentru ce post, ca nu toate meseriile se pot face de catre femei, sa fim seriosi.
Daca omul vrea salahori sau manipulanti mobila sa nu imi spui ca o femeie e apta fizic sa ridice 100 de kile, ca lesin acum, si nu de la caldura. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
ba daaa ba daaa colega mea e in staree (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
pe bune de nu... (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 15 Joined: 26-May 08 From: galati Member No.: 3,951 ![]() |
Nu te supara, dar ma indoiesc ca o banca isi pune managerul regional sa se intilneasca cu clientii "la o cafea". E cam custuta cu ata alba povestea asta. Iar un "manager de banca" nu se ocupa de contracte de asigurari de viata. De asta se ocupa agentii de vanzari care lucreaza cu o banca pe baza unui contract care stipuleazxa fix ce faceai tu: primesc doar comision in urma incheierii contractelor; cum fac contractele si ce costuri au, nu e treaba bancii, banca plateste pentru clientul adus si atit. Iar daca erai singurul lor agent de vinzari de asigurari, asta nu inseamna ca erai "manager de banca". Plus ca titulatura asta "manager de banca" nici macar nu exista. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) raiffeisen a inceput sa isi deschida sucursale in tara in 2002, dupa ce a preluat banca agricola. Deci ce spui tu ar fi trebuit sa se intimple prin 2001... cind aveai 16 ani ? (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Si nu sint de parere ca te asteti ca noi sa credem ca raiffeisen nu avea agentii la galati dupa 2002, cind preluase deja banca agricola cu tpate activele si pasivele, inclusiv cu sediile, din 2002.... nu ma supar ,stai linistita (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) .probabil nu m-ai inteles.era vb de RF Banca Pentru Locuinte,care nu are nici o legatura cu RF pe care il stii tu.nu vindeam asigurari de viata.faptul ca am vandut ,a contat pt ei si de aia m-au facut team manager.subordonam o echipa dar nu ma puteam lasa doar in baza lor ,si prin urmare trebuia sa vand singura contracte de economisire-creditare.asta vindeam eu si de aceea eram plati,pt ca inclusiv directorii isi primeau salariile in functie de vanzari.asta era politica bancii.nici acum nu cred ca au un sediu ... |
|
|
![]()
|
|
Brem, team manager e altceva decit Unit manager.
|
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Offtopic: Am avut si eu o prietena care lucra la RF Banca pentru locuinte. Aia nu-i banca, ci un fel de agentie de asigurari....adica te duci si te rogi de lume sa-si faca nu stiu ce credite. Sistemul de echipe si coordonare aduce a MLM. Am impresia ca nu-ti cer diplome de studii pentru a te recruta.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14th May 2025 - 09:58 PM |
|