IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

8 Pages V  « < 4 5 6 7 8 >  
Reply to this topicStart new topic
> Casnicie destramata de jocurile de calculator
Diana.
post Jul 1 2008, 02:06 PM
Post #51

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Daca mai faci... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

In plus ai optiunea de editare citeva ore; daca ai impresia ca se poate orice, e buba.
Go to the top of the page

+Quote Post
kry_kry86
post Jul 1 2008, 02:39 PM
Post #52

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 4,153

Da bine am inteles am facut ceva urat,nu mai fac,eu sunt o persoana foarte serioasa de fel. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
Neith
post Sep 3 2008, 07:10 PM
Post #53

Musafir

M-am confruntat si eu cu problema jucarii excesive a world of warcraft...pana cand, de Craciun, am primit si eu (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Eu am un motto, pe care il folosesc de multe ori "If you can't beat them...join them". Si uite asa traim noi in armonie de vreo 9 luni de zile (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) E si asta o modalitate de a petrece timp cu persoana iubita ( bine ca avem 2 calculatoare ca altfel... )

+Quote Post
mmichelle
post Sep 3 2008, 07:54 PM
Post #54

Contaminat
*

Member No.: 4,628

buna !
sunt noua. credeti ca mai e un locsor si pentru mine? (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif)

daca da, imi poate explica si mie cineva cum pun avatar-ul? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)

+Quote Post
Cleo
post Sep 3 2008, 08:25 PM
Post #55

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

salutare mmichel ce-are avatarul cu topicul asta? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
intai in my controls sus in dreapta paginii, apoi in stanga ecranului ai optiunile de editare profil.
si de-acu lasam in pace topicul despre casnicii si jocuri de noroc daca n-avem nimic de spus pe subiect
ne-am inteles? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Neith funny si nu prea. Trece viata pe langa voi jucand jocuri pe calculator. Nu merita zau asa.

+Quote Post
Neith
post Sep 3 2008, 08:55 PM
Post #56

Musafir

A nu se intelege ca suntem lipiti de calculator. Iesim si noi ca toti oamenii in oras, ne uitam la filme, ne mai iubim (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) , ne mai jucam cu pisica, mai shopping, mai o terasa, mai o chestie... You know, what normal people do. Dar atunci cand el se joaca, decat sa stau sa-l bazai "nu te mai juca atat", prefer sa ma alatur.

+Quote Post
Lexie
post Sep 3 2008, 10:12 PM
Post #57

Musafir

Neith, nu esti singura (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Eu il tot certam pe al meu ca sta cu nasul in PS3, apoi in Wow, apoi si-a luat GuildWars si i-am zis ca astea's prostii, e om mare. Pana am primit un trial GW si mi-a placut, apoi mi-am luat si eu si m-am molipsit. Insa joc cate putin, de relaxare. Sunt bune si jocurile astea la ceva. Si da, si noi iesim in oras si ne plimbam, dar si joaca asta in ghilde are farmecul ei. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

+Quote Post
Neith
post Sep 3 2008, 10:37 PM
Post #58

Musafir

Adevarat graiesti! Dar totusi, ce-i prea mult strica...

+Quote Post
Lexie
post Sep 4 2008, 09:59 AM
Post #59

Musafir

Normal! Totul cu masura, asa trebuie. Bine, saracul baiat al meu nu se juca mult, dar eram eu paranoica, mie asa mi se parea (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Acum am inteles ce si cum si it's ok ^^

+Quote Post
fluturas
post Oct 7 2008, 10:50 AM
Post #60

Contaminat
*

From: Zalau
Member No.: 5,057

salut si eu sunt in aceeasi situatie.Sunt bobocel pe acest forum. Am 23 ani m-am casatorit anul acesta de cateva luni si nu pot spune ca avem o viata de familie fericita. Eu nu lucrez inca nu am reusit sa gasesc un job, dar sotul meu lucreaza, vine de la servici si nu apucam sa vorbim mananca, sau nu si se pune la calculator si joaca Fifa. Asta e viata lui pot sa zic, uneori joaca pana seara tarziu acest joc. Ma steptam la altceva de la viata de familie, la mai multa afectiune, tandrete la discutii legate de viitor. nici macar nu mai face nimic pentru casa, hota sta de 2 luni si nu este pusa la loc si multe altele. Stai linistita nu esti singura si stiu ca e dureros si eu sunt suparata si imi vien sa plec sa im i iau lumea in cap, dar ceva imi zice ca se va schimba astept asta dar nu stiu pana cand.

Salut!

Si eu sunt noua pe forum :) . si eu am o problema de acest gen cu sotul meu dar nu este asa de grav pe mine ma mai onoreaza din cand in cand cu prezenta lui, dar nu sunt fericita sunt proaspat casatorita( cateva luni) si nu simt asta, facem sex mai rar decat atunci cand eram studenta si ne vedeam la doua saptamani, iar despre afectiune, tandrete sau altceva legat de aceste lucruri nici nu mai vorbesc cat de rar le primesc. eu nu m-am alarmat si am analizat situatia:
  • amante nu are, de la servici vine direct acasa;
  • nu are de ce sa nu fie atras de mine pentru ca arat bine cu toata modestia ( mergem impreuna la sala)
  • toata faza cred ca este ca de cand ne-am casatorit eu nu mi-am gasit un job stau in casa toata ziua si fac treburi de bunicute:mancare, spalat, curatenie, acestea nu ma fac prea atragatoare.
  • de aceea am decis sa nu mai gatesc, sa nu-i mai fac pachetul dimineata si sa nu vorbesc cu el pana nu vine la picioarele mele. Gresit am esuat.
  • asa ca azi am hotarat sa nu gatesc sa ma imbrac sexi si sa iesim sa mancam in oras sa incerc sa vad dc ma mai iubeste si daca mai merita sa ramanem impreuna. voi vedea daca imiva iesi.
Salut!

Si eu sunt noua pe forum :) . si eu am o problema de acest gen cu sotul meu dar nu este asa de grav pe mine ma mai onoreaza din cand in cand cu prezenta lui, dar nu sunt fericita sunt proaspat casatorita( cateva luni) si nu simt asta, facem sex mai rar decat atunci cand eram studenta si ne vedeam la doua saptamani, iar despre afectiune, tandrete sau altceva legat de aceste lucruri nici nu mai vorbesc cat de rar le primesc. eu nu m-am alarmat si am analizat situatia:
  • amante nu are, de la servici vine direct acasa;
  • nu are de ce sa nu fie atras de mine pentru ca arat bine cu toata modestia ( mergem impreuna la sala)
  • toata faza cred ca este ca de cand ne-am casatorit eu nu mi-am gasit un job stau in casa toata ziua si fac treburi de bunicute:mancare, spalat, curatenie, acestea nu ma fac prea atragatoare.
  • de aceea am decis sa nu mai gatesc, sa nu-i mai fac pachetul dimineata si sa nu vorbesc cu el pana nu vine la picioarele mele. Gresit am esuat.
  • asa ca azi am hotarat sa nu gatesc sa ma imbrac sexi si sa iesim sa mancam in oras sa incerc sa vad dc ma mai iubeste si daca mai merita sa ramanem impreuna. voi vedea daca imiva iesi.

+Quote Post

8 Pages V  « < 4 5 6 7 8 >
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 15th May 2025 - 11:24 AM