![]() |
![]() ![]() |
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Si noi care din cele 3 povesti sa o citim? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Toate trei. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Va rog sa mutam conversatia pe alt topic special creat
Barbatii casatoriti si convorbirile pe mess, ... cu alte femei |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 4 Joined: 29-December 08 Member No.: 5,567 ![]() |
asta este cea mai mare problema a femeilor din ziua de azi, ca barbatul sta pe calculator si se joaca. mai fetelor daca se ducea zilnic cu prietenii la baruri era mai bine? dar femeia nu stie sa aprecieze...vesnica nemultumita
|
|
|
![]()
|
|
Discutia off topic a fost mutata la Despre penalizari, avertizari, samd.
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 16 Joined: 11-June 09 Member No.: 6,662 ![]() |
eu am un prieten bun care era mai demult un gamer dar cu masura, aparea un joc il termina, si atat, umbla pe afara, chefuri, samd.Dar de vreo 8 luni a dat peste World of Warcraft si de atunci nici cu furca nu o scoti din casa, job-joc-somn, atat
|
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Asa e si al meu cu WOW. (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
Eu nu cred ca mai rezist, sunt 7 luni deja. (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif) |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Walpu, pot fi ani. Are si al meu un amic care e scalvul jocului asta. Au facut super afacere cu el cei ce l-au inventat.
S-a jucat si Mr., dar nu l-a prins. |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Al meu nu e cu pc-ul. Isi verifica doar e-mail-ul dimineata si mai vorbeste cu cate cineva si atat. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Dar e cu sala! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Ati vazut voi barbat fara vicii?
|
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pink, toti americanii (sau cei care traiesc acolo) sunt cu sala. Sora amicei mele a coborat din avion si s-a dus la sala. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (ea a fost si sportiva de performanta)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th May 2025 - 03:17 PM |
|