![]() |
![]() ![]() |
![]() |
contraste |
![]()
|
Musafir ![]() |
Daca ar fi la o ora potrivita ca sa prind mijloc de intoarcere şi în ziua de sâmbătă, aş veni şi eu din Brăila!
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
ce ma enervaaaatiii!!!
vreau si eu!!! oiseau! ia legatura cu Geo pe mess ca ea e in Buc. acum! miercurea s.ar putea sa vina la Galati! Da in Italia nu facem o intalnire (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) pls??? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Albi, la ce aripioare "miscacioase" ai, ajungi indata la Galati! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 15 Joined: 26-May 08 From: galati Member No.: 3,951 ![]() |
buna fetelor , mai adaugati un membru la numar ..vin si eu.eu sunt mai noua , crek nu ma stiti ...da eu tot vin (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
cine imi da si mie un nr de tel? id-ul meu de mess este editat This post has been edited by Maàt: May 27 2008, 02:42 PM
Reason for edit: scos ID, te contacteaza fetele prin mail, au fost multi nebuni care au incercat sa contacteze fetele dupa id-ul gasit pe forum.
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Patri, ti-am editat id ul de mess, au fost multe cazuri cind fetele au fost stresate pe mess de tot felul de nebuni care le gasisera id-ul aici. Nu e bine sa dai nici un fel de date personale pe forumuri publice, foloseste emailul. Fetele trimiteti mail lui Patri, ca nu are destule mesaje sa i se activeze automat PM-ul.
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Patricik ti-am trimis mail, daca vii si tu o sa fim patru asta daca nu apare si Geo sa fim 5 (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Eu confirm ca ajung cu siguranta inarmata cu aparatul foto ca nu cumva sa nu ne laudam pe grup cu intalnirea noastra (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Contraste eu sambata nu am cum pentru ca duminica parasesc tara, dar poate convingi fetele sa organizeze a doua intalnire (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Albi daca ajungi in nord facem intalnire si in Italia (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 ![]() |
Ridic si eu manuta! Nu e 100% dar sper sa nu apara nicio problema pe ultima suta de metri! Oricum i-am promis lui Rozy ca o sun daca nu vin (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) !
Cat despre Hotel Galati: (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) amuzanta faza! |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Kary, eu sunt in nord (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
aproape de Torino deci? o punem de-o gaseala si aici??? :Dpls? (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Albi dar tu fix in nord stai (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) , eu stau pe langa Padova, ar fi cateva sute de kilometri de strabatut dar nu se stie niciodata mai prin vara (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Fetelor azi este '' ziua cea mare'' asa ca am speranta sa nu fiu singura la intalnire (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) nu de alta dar se anunta ploaie si nu as vrea sa stau ca plouata in asteptare (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
ploaie? (IMG:style_emoticons/default/mellow.gif)
stai linistita,ca io vin sigur (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 8th May 2025 - 01:36 PM |
|