![]() |
![]() ![]() |
![]() |
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mie imi convine. (IMG:style_emoticons/default/ametit.gif)
Kary,dar tu in august nu esti in Italy? This post has been edited by rozy: May 10 2009, 11:40 AM |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 337 Joined: 14-October 07 Member No.: 2,417 ![]() |
Nu-i problema transportul. Sa nu fie seara ca se isterizeaza al meu (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Deci ce zi alegeti? Ca de locatie nu-mi fac griji, stiti voi mai bine si da, sa se poata fuma.
|
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Bun, deci duminica,ora 5, Corso. Good?
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 337 Joined: 14-October 07 Member No.: 2,417 ![]() |
Stai ca m-ai pierdut...care duminica? Azi? Sau saptamana viitoare?
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Duminica care vine. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
In august sunt in Italia (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pai poate ne intalnim intamplator la Torino (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Haoleo,stai ca esti departe de Torino (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) This post has been edited by rozy: May 10 2009, 12:01 PM |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ar fi prea ter sa nu apucam sa ne vedem la Galati si sa ne intalnim in Torino (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Sau la Nice ca s-ar putea sa ajung si eu acolo prin August (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ziuperrr noi suntem in Nice pe 14-15 august.
Eu am patit-o,m-am intalnit in Calabria cu un amic cu care in Galati nu m-am intalnit asa intamplator niciodata. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Suntem la Nice 14-16 august.
Ar fi foarte tare! Da am putea sa dam o fuga la Milano. Ca acolo ajunge si Kary mai usor (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
MadutZ15 |
![]()
|
Musafir ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 9th May 2025 - 01:05 AM |
|