![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Da, domnule Dan. Ai vreo problema? (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) BTW, o sa fie o placere sa dau ban unui galatean de-al meu. In generatia mea erau baieti destepti. Sper sa nu fi involuat lucrurile de-atunci. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
CDS_revival |
![]()
|
Musafir ![]() |
A zburat ea azi... asa ca HAI PA!
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Banuiesc ca se imbata de bucurie ca a scapat de tine. Ce balesti pe-aici daca tu esti ala "cel mai tare din parcarea goala"? Fa-ti bagajul, ca biletul l-ai primit!
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) Care era prietena pana la urma?
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Mai conteaza cine? Bine ca a scapat de el! (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
Pai cine mai e? Madutz? Ella e din Braila. Cine mai era? |
|
|
![]()
|
|
Ce importanta are cine si daca exista o prietena? Nici nu stim daca omu` nu venise sa faca biza.
Iar daca eceva real si fata nu a spus nimic aici, ce sens are sa incercam noi sa fim detective? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Poate are motivele ei sa nu spuna ce si cum. Sa ii respectam dorinta. Oricum, indiferent cine ar fi, bine ca a scapat de el. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Tu ai dreptate Di... Dar eu nu as vrea sa merg la o intalnire eLady unde vreau sa ma simt bine si sa iau parte in loc la un scandal live...
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 337 Joined: 14-October 07 Member No.: 2,417 ![]() |
Dom'le eu ma exclud (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) is femeie maritata si fidela. Eu cred ca batea campii si sa lase loc de interpretari, zau de merita atentie specimene de-astea frustrate.
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ce oameni (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Dar si eu paranoica (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Sa vina domle' daca vrea sa-si ia posete in cap...
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 337 Joined: 14-October 07 Member No.: 2,417 ![]() |
Pe viitor poate ar fi mai indicat sa lansam invitatia pe forum si apoi sa stabilim detaliile pe privat, astfel suntem scutite de astfel de aparitii si "perturbari".
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 9th May 2025 - 01:14 AM |
|