![]() |
![]() ![]() |
![]() |
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Madut, poate vom mai face o intalnire. Fetele si-au exprimat dorinta de a veni. Kary pleaca,dar Ella si Geo vor (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A se observa in poze manile mele epilate,da? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Ella,cum fura prajiturile? Ca eu am ramas cu gandu la desert (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) This post has been edited by rozy: May 17 2009, 10:08 PM |
|
|
MadutZ15 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Dupa ce intru la facultate facem si fac cinste cu un suc (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) (daca intru unde si cu cat vreau).
|
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
V-am vazut, mafioatelor (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) .
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 337 Joined: 14-October 07 Member No.: 2,417 ![]() |
Delicioase, Rozy (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Cand ai chef de prajitura poate mai facem o iesire. Oricum, sper sa strig prezent la urmatoarea intalnire. Dar daca voiai prajitura, de ce nu mi-ai spus ca era portia destul de mare....
|
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pai nu mai incapea, ca altfel imi luam si desert (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
V-am vazut zanelor! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Sunteti dragute toate: Kary neschimbata, vorba Angelului...o intinereste iubirea, Rozy parca s-a mai maturizat un pic. Pe Ella n-o stiam.
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nici eu n-o stiam pe Ella si ma tot intrebam cine-o fi. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Dar am dat apoi fuguta la topicul asta si m-am luminat.
Aratati excelent toate si tare ma bucur ca ati reusit sa va vedeti. |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mai, mai, ce galatence frumoase!
V-am vazut. Ce-o fi facand sylvia, n-am mai vazut-o pe forum? |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Sylvia trece printr-o perioada mai incarcata (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) O pupam si o imbratisam cu drag (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Si io la pupaceli pentru Sylvia! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:style_emoticons/default/friends3.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 8th May 2025 - 07:32 PM |
|