![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,405 Joined: 20-December 06 Member No.: 868 ![]() |
Dap, fuse si se duse, marea intalneala...
A fost frumos si se mai cere...encore une fois ! De data asta mergem pe terasa la Panoramic, daca vreti, e unul din locurile mele preferate. Intr-adevar, timpul a trecut pe langa/prin noi ca disperatu', dar au inceput sa sune telefoanele dupa noi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) si o trebuit sa plecam...acas' kary, scumpa, cand pui pozele, do some magic si slabeste-ma si pe mine cu vreo 10 kile (numai) , daca poti (IMG:style_emoticons/default/flowers.gif) deci, cu ce sa-ncep ? ca de obicei, am intarziat la intalnire (IMG:style_emoticons/default/wall.gif) , am ajuns pe la si-un sfert si bineinteles ca n-am dat de nici o urma de elady p-acolo. am inceput cautarile, m-am tot uitat pe terasa si nici vorba de vreun grup de 4 fete, pan' la urma mi-o venit ideea sa intru in restaurant unde-am dat de ELE prima care m-a recunoscut a fost Kary, si io pe ea. ufff, am rasuflat usurata ca le-am gasit...asa-mi trebe', daca n-am fost in stare sa fac rost de-un numar de mobil... acum spun din casa (IMG:style_emoticons/default/bataita.gif) : gagicile si-au comandat numai bunataturi, mai ales Rozy, dupa a carei inghetata am salivat toate (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) pe geoo n-am recunoscut-o, in capul meu imi imaginam o tipa mai matura, dominativa, autoritara, selfish, (scuza-ma, Geoo mea culpa). kary este exact asa cum mi-am imaginat-o, nu spui cum (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) , da' e de bine. Patricia este un om bun, care trece acum printr-o perioada mai grea, dar isi doreste din tot sufletul sa treaca peste ea cu bine . Noi suntem aici la nevoie. Una peste alta, imi pare f. bine ca ne-am cunoscut si...cine stie ce va urma ? Va pup cu drag, mai ales pe "galatencele" mele. |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
ma `nervati... vreau si io!
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pus poze, albumul se numeste ''Intalnire Galati''. Astept si restul fetelor sa puna poze (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Vazut poze mandrelor, se pare ca ati avut parte de some good time!
Deja avem intalniri la activ intre eladyz in toate colturile tarii (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Mai lipseste una pe la Iasi si una prin Baia Mare sa fie turul complet (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Ne bucuram sa o cunoastem si pe patricika si speram sa se simta bine pe aci! |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Mindre-s mindrele mele galatence, bre! Ai, sa va fie de bine! (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif)
Patricika a picat la tanc! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 997 Joined: 17-November 07 From: Bucuresti Member No.: 2,663 ![]() |
Mai dar tare frumoase sunteti! (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
VA URASC (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
da ce rstaurant e ala bre? la Panoramic imi place si mie (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) fac aia o pizza acolo de vb singur. si de priveliste nu mai zic (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) |
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Foarte spontane pozele si modelele pe masura! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 ![]() |
M-am tot chinuit sa pun si eu pozele mele, dar nu-mi iese de nicio culoare (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
"Connection Interrupted The connection to the server was reset while the page was loading. The network link was interrupted while negotiating a connection. Please try again." Asta e mesajul (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) o fi vreo problema de yahoo. Ai nimphe spunea ca a incercat sa puna pe grup poze cu noua frizura si nu i-a iesit!
PS: tare frumoasa si sezatoarea voastra! (IMG:style_emoticons/default/322.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 8th May 2025 - 01:43 PM |
|