![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 ![]() |
|
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
am venit sa-mi dau si eu cu parerea,cam tarziu
si mie mi-o placut a lot,fetele sunt niste zgumpe si totul a decurs f bine pt un blind date in grup (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) |
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 431 Joined: 5-May 07 Member No.: 1,591 ![]() |
Hello! Eu sunt "tipa care va dadea cafele la bar"...Nu va mai dau!
Imi pare rau ca am lipsit atata timp...oricum nu puteam participa la intalnire... (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Singura mea sansa ar fi sa puteti veni toate intr-o sambata dimineata la Real...e singura zi cand ies din casa in alta parte decat la servici...Merg acolo sambata cu fiica-mea...cascam gura si bem o cafea buna...si cam atat...Asta e situatia! As fi vrut sa va cunosc pe toate! Oricum, de-acum voi fi pe faza...macar am sa aflu din timp cand e urmatoarea intalnire (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
pai poate facem una in august cand vin si eu acasa (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
ce ziceti? va bagati? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 ![]() |
pai poate facem una in august cand vin si eu acasa (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ce ziceti? va bagati? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Se face! Am reusit si eu sa pun pozele pe grup (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu pana pe 12 decembrie sunt acasa si mi-ar face o mare placere sa ma reintalnesc cu ladies din Galati. Cine are timp si chef sa-mi dea de stire (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Eu sunt disponibila oricand, mai putin miercuri si vineri seara
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Bun atunci (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Asteptam sa vedem ce spune si Silvia sau alte ladies de pe aroape doritoare de intalnire eLady si stabilim o zi...Poate joi sau sambata.
|
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Joia asta s-ar putea sa fiu chemata la sala. Nu stiu sigur, aflu abia miercuri. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
O facem lata inca o data? (IMG:style_emoticons/default/haninoroc.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 8th May 2025 - 01:52 PM |
|