![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Putin...
Eu am fost pe partea umana acum multi multi ani (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Cred ca pana la urma intalnirea eLady Galati va fi intalnirea Kary versus Rozy (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Poate o sunam si pe Geo,si pe Silvia,ca vad ca nu mai da pe forum
Madut, o sa stam la cafele in fata facultatii. Sunt in aceeasi cladire (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 337 Joined: 14-October 07 Member No.: 2,417 ![]() |
Daca stabiliti o zi si locatia, ma prezint la apel daca nu intervine ceva (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Sper sa fie intr-un week-end.
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu mai pot doar weekendul care vine. Rozy spunea ca e ok pentru ea duminica. Tu ce spui Ella de duminica? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Si propuneti si o ora si o locatie (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 337 Joined: 14-October 07 Member No.: 2,417 ![]() |
Neh...la propuneri nu ma bag dar in principiu e ok duminica. Da' sa fie undeva unde se papa (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Madu, Toto batranu? Sau tanaru? Eu am facut cu tanaru' in liceu, si vreo 2 orele-am facut cu batranu' ca al nostru era ocupat.
Vreau si eu la intalnire (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Sa vedem ce spune si Rozy atunci (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Albi cred ca Toto tanarul (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Eu nu cred ca o sa apuc sa o vad pe Doctore pentru ca ajung in weekendul cu pricina la Milano si raman pe acolo un timp. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) |
|
|
![]()
|
|
Am asa un chef de shopping...cred ca e de vina caldura (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) E drept ca voi avea un eveniment deci am o scuza. Cred ca dau o fuga la mall ca prea e frumos afara.
Albi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Sper sa ne intalnim cat mai multe. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Sau la facultate m facut cu el? Da parca la liceu. Oricum a 12-a nu am terminat-o cu el. Nu mai stiu. Ma sclerozez. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
Nasol Kary ca nu reusesti sa vii. Mai sunt 2 saptamani nu? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
La prima intalnie eLady am fost 5 si a fost foarte misto (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Dar nah eu ma bucur si daca suntem 3 (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Albi nu poate ca e prin tari straine (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Dar tot ajung eu odata la Torino sa o vad... |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 8th May 2025 - 07:27 PM |
|