![]() |
![]() ![]() |
![]() |
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pai, locuri unde se manaca bine....Zeba, Corso si nu mai stiu (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Eu am sa le dau mesaje lu' Geo si Silviei,poate poate (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) This post has been edited by rozy: May 10 2009, 11:27 AM |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Da, doua saptamani dar coincide cu intoarcerea mea in Italia si aterizez la Milano la al meu, vad eu daca reusesc sa schimb planurile sa ajung in perioada aia in Padova (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Alea din port. Panoramic, Dune, si ala de lana Dune, care nu mai stiu cum se cheama! Fac papa buna acolo.
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mie imi place Corso (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Propuneti si o ora ca eu sunt disponibila la orice...
Sa fie totusi cu terasa ca eu sunt fumatoare si in plus e prea frumos afara ca sa stam inchise (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Panormaicu e in renovare, Dune n-are terasa, Marco Polo sigur va fi full pe micuta terasa. Si mie imi place Corso, am mancat ultima oara tare bine,dat sper sa-mi aduc aminte si numele felului (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ella tu depinzi si de mijlocul de transport ? Sa stim ce ora alegem (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pai eu zic sa nu fie tarziu,ca daca stam pe terasa,sa nu se faca frig intre timp. Stati sa verific prognoza (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Da se mananca bine si la Corso . Io am papat acolo ultima oara o salta imensa si buna tare!
Se mai mananca bine si la Deja-vu. Stii oiseau ca acolo am papat noi cand am venit in vara? Si a fost bun. Si au terasa frumoasa. |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ospatarii se fac ca ploua acolo. Si ma isterizez. Prognoza arata destul de bine. So,ce ora ?
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Vreti amiaza, vreti seara? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Pe la 5 ? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 8th May 2025 - 07:15 PM |
|