![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 308 Joined: 3-January 07 From: Craiova Member No.: 928 ![]() |
nu starcraft, pls (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) niciodata nu reuseam sa trec cu bine de atacul zergilor (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) pai super, atunci o sa joc cu zergii ca sa poti sa te exersezi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
nici nu mai am jocul in calculator, ma jucam acum vreo 4 ani. nu mi-a aratat nimeni cum se joaca, nici net n-aveam pe vremea aia (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,163 Joined: 15-February 07 From: Constanta Member No.: 1,203 ![]() |
starcraft, alta nebunie de a mea de cand invatam pentru licenta!!! nu-l mai am nici eu in calc dar se gaseste jocul destul de ieftin! zergii preferatii mei! leo ti-a dat toate cheaturile, "how do you turn this on" e pentru masinuta aia killer, plus ca poti sa-ti faci cate vrei si-i spargi pe toti! mamaaaa, merg acasa si caut jocul, nu-l mai joc de vreo 2 ani de cand am dat de sims2
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 308 Joined: 3-January 07 From: Craiova Member No.: 928 ![]() |
pai starcraft cred ca gasim, nu e problema asta. mai ales cu noul messenger care suporta transfer mare de date. apropo cand o aparea starcraft 2?
sims 2 l-am lasat cand devenisem om de succes si nu puteam sa imi fac vila ca nu mergea crackul pt constructii. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,163 Joined: 15-February 07 From: Constanta Member No.: 1,203 ![]() |
iar ne-o luam ca am depasit dicutia de AOE....dar daca aveai sims original nu mai aveai probleme sa construiesti. Sa vezi ce megalomani am eu in joc ! Am toate EP-urile si SP-urile originale, in afara de ultimul (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
N-am incercat AOE III , nu m-am indurat sa dau bani pe el...am inteles ca e frumusel |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
aici va puteti face de cap (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
saru'mana Maat!!! Ma bucur ca ne lasi pe noi, maniacii astia mici, sa ne desfasuram! Ce-i drept, nu prea mai am timp de jocuri in ultima vreme dar cand raman singura acasa ...bag o viteza la curatenie si bucatarit doar doar de prind si eu o ora de joc (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Pe cand dl. Althe n-are nici o treaba cu jocurile, nu-l atrag, ma lasa pe mine sa fiu gamer-ul familiei! Leo, nu stiu daca mai apare ever starcraft 2, adica a trecut mult timp de la primul si n-au scos decat expansion pack-ul ala |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 ![]() |
Ce voiam de fapt sa zic e cat de misto e jocul (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
saru'mana Maat!!! Ma bucur ca ne lasi pe noi, maniacii astia mici, sa ne desfasuram! Ce-i drept, nu prea mai am timp de jocuri in ultima vreme dar cand raman singura acasa ...bag o viteza la curatenie si bucatarit doar doar de prind si eu o ora de joc (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Pe cand dl. Althe n-are nici o treaba cu jocurile, nu-l atrag, ma lasa pe mine sa fiu gamer-ul familiei! Leo, nu stiu daca mai apare ever starcraft 2, adica a trecut mult timp de la primul si n-au scos decat expansion pack-ul ala http://www.starcraft2.com/ maat aminteste-mi cand pun mana pe conducere sa abrog legea aia perversa. |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Leo, cind om face intilnire la craiova sa te chemam sau ba? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Eu iubesc legea aia, ca le dau cu ea in cap alora de ne copie ! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 1st May 2025 - 11:14 AM |
|