IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

5 Pages V  < 1 2 3 4 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Intre doua iubiri, fost: dilema de mari proportii
Cleo
post Jun 2 2008, 09:38 PM
Post #11

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

hehe
fa un rezumat (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
lil'lee
post Jun 2 2008, 09:39 PM
Post #12

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 3,993

ok...hai sa iti explic maat (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ...e plin de viata,ma face fericita,ma face sa zambesc numai vorbind cu el,numai gandindu-ma la el,stie cum sa se poarte,si...ma face sa ma simt importanta...lucru pe care nu l-am mai simtit demult.in schimb actualul este indiferent si in plus,de cand ne-am mutat impreuna s-a schimbat foarte mult si m-a indepartat foarte mult.sunt un fel de angajata pe post de nevasta,daca pot sa spun asa...

+Quote Post
Diana.
post Jun 2 2008, 09:46 PM
Post #13

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

... Pai atunci ai raspunsul. Ti l-ai dat singura. Intre doi barbati, unul pe care il iubesti tu si unul care te iubeste, se zice ca e bine sa il alegi pe cel care te iubeste. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
Gura lumii nu va fi acoperita niciodata. Fa ce-ti spune inima. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
lil'lee
post Jun 2 2008, 09:51 PM
Post #14

Contaminat
*

merci mult pentru sfaturi....

+Quote Post
scorpirescu
post Jun 2 2008, 09:56 PM
Post #15

Musafir

Bai frate, eu cand am inceput sa citesc am crezut ca ai 40 de ani, vreo 2-3 copii si ti-ai dat seama ca nu-ti mai iubesti sotul. Nu te supara, dar sunt de acord cu Cleo, la 20 de ani nu exista astfel de dileme. Cel cu care te intalnesti nu te face fericita, ai intalnit altul mai bun... ce te opreste???? Sunt o gramada de cupluri care au 10 ani de casatorie si daca au realizat ca nu mai pot continua impreuna isi vede fiecare de treaba lui. Si tu iti faci atatea ganduri pentru o relatie de 3 ani, inceputa la 17 ani???
In primul rand ce cauti sa stai la el? Ar fi mult mai bine de tine sa incerci sa fii independenta, sa stai singura, sau fa o scoala, stai la camin, fa-ti un viitor. Iesi cu prietenii, cunoaste lume.
Si poate cel de-al doilea nu e fat frumos cu stea in frunte, dar nu ai de ce sta cu cel vechi, mai ales ca nu te face fericita, ba mai rau te inseala si te face sa suferi... Pleaca, incearca sa te descurci singura, vezi ce vrei sa faci cu viata ta, intalneste-te cu ala nou sau cu altul..
Eu nu vad nici o dilema. Cum adica esti legata de maini si de picioare?

+Quote Post
lil'lee
post Jun 2 2008, 10:01 PM
Post #16

Contaminat
*

scorpirescu ai perfecta dreptate...cam asa sta situatia.dar eu pun prea mult suflet si in momentele in care nu ar mai trebui...sunt mai fricoasa de felul meu si nu imi place sa ii fac pe cei din jurul meu sa sufere...ma sacrific eu...dar sper ca de data asta sa imi pot lua inima in dinti si sa ma mai gandesc si la mine nu numai la altii.ma bucur enorm ca am dat de voi...

+Quote Post
Diana.
post Jun 2 2008, 10:04 PM
Post #17

Fondator eLady.ro

Heehe, ati uitat cum e sa ai douaj de ani? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Bre, scorpiresti, la douaj de ani ai impresia ca plinje planeta de buba ta, cind, de fapt, o doare-n fund. Ii ceva la mijloc, auzi, Lili, a fo` relatie aranjata intre parinti sau cum?

Noi parem cam nebune ca avem una bucata regulament care ii pune pe fuga pe prosti si pe nesimtiti (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Dara daca ai intrat in gasca vesela, ai pus-o de mamaliga, adio, nu mai scapi, (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) o sa iti fie dor de fietili nostre frumoase si destepte si care mai au si coloana vertebrala. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
lil'lee
post Jun 2 2008, 10:06 PM
Post #18

Contaminat
*

nu maat,nu a fost o relatie aranjata intre parinti.imi pare rau daca te-am deranjat cu topicul meu.chiar nu asta a fost intentia.pur si simplu aveam nevoi de niste sfaturi...

+Quote Post
Cleo
post Jun 2 2008, 10:10 PM
Post #19

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

Lil stai linistita ca n-ai deranjat. Mai citeste odata ce-a scris maat. la 20 de ani fata de aia multi (hahaha) pe care-i avem in comparatie cu tine lucrurile care ti se par tie grave si-i firesc pt ca-s ale tale de fapt nu sint. Si-o sa mai treci de multe ori prin dilema asta. Esti tanara si ideea pe care ar trebui s-o retii este nu te lega la cap cu o relatie foarte serioasa daca e ceva care te deranjeaza. "ceva" -ul acela in timp devine din tantar armasar ... si nu merita.

maat (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) cine-i nebuna in cazul asta ? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

raspuns: cleolica (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
Diana.
post Jun 2 2008, 10:11 PM
Post #20

Fondator eLady.ro

Ha? de unde ai scos-o pe-asta cu deranjatu`? (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

Cleo, io-s prima pe lista de "bun de legat". (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
Si am 35 de ani, da, nu am murit. Si la 20 de ani credeam ca sint "o omfalos tou kosmou". (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)

+Quote Post

5 Pages V  < 1 2 3 4 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 14th May 2025 - 08:24 AM