![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
leo you GOT to be kidding!
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 308 Joined: 3-January 07 From: Craiova Member No.: 928 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 2 Joined: 27-June 08 Member No.: 4,134 ![]() |
Daca nu il mai iubesti nu mai sta la el. nu ai pt ce. "(daca dragoste nu e, nimic nu e)"
Dute pt ca trece timpul si iti va parea rau ca nu te-ai dus mai devreme. dute si petrece-ti timpul langa persoana pe care o iubesti. eu cred ca tu te chinui pe tine stand langa o persoana pe care nu omai iubesti. nu te gandi la ia tai , tu nu traiesti cu iei. Tu trebuie sa ia viata ta. Asa cum o vrei tu. NU cum o vor altii. Sau cum sar gandii ei ca ar fi bine. Tu asculta-ti inima. |
|
|
![]() ![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 1 Joined: 14-July 08 Member No.: 4,250 ![]() |
salut fetelor am nevoie de un sfat,sunt intr-o dilema grozava
m-am despartit de curin cu prieenul si acuma am altul si totusi nu-l pot uitape fostul,ce sa fac? |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 2 Joined: 12-July 08 Member No.: 4,233 ![]() |
incearca sa-ti ocupi cat mai mult timpul, fa-l fericit pe noul tau prieten si nu-l compara niciodata cu precedentul
|
|
|
sisi |
![]()
|
Musafir ![]() |
QUOTE Eu am facut prostia de a imi face un iubit fiindca toti cei din jurul meu erau cuplati iar acum regret enorm chestia asta. Din atata nesiguranta de sine am tintit spre un baiat de bani gata a carui atentie indreptata spre mine mi-a adus confirmarea faptului ca sunt frumoasa si dorita. Nu am niciun sentiment pentru barbatul asta. Imi este practic indiferent. La inceput prezenta lui imi gadila doar orgoliul dar acum prezenta lui in viata mea mi-a adus numai nenorociri. Am cunoscut un baiat normal insa care mi-a trezit anumite sentimente pe care nu credeam ca o sa le simt vreodata. Problema e ca el este un baiat din clasa medie, cum am spus, normal si si-a format o perceptie gresita despre mine avand in vedere anturajul meu. In plus, iubitul meu l-a umilit si i-a spus ca nici sa nu viseze la femeia lui caci cum as putea eu sa il dau pe el pe un sarantoc. Degeaba am incercat sa vorbesc cu el fiindca mi-a spus ca nu ne potrivim. Probabil crede ca sunt o mare curv* materialista. Pe de alta parte iubitul meu nu vrea sa auda de despartire iar eu sunt plina de regrete in legatura cu tot ce inseamna relatia asta. Am povestit despre prostia pe care am facut-o pe alt topic si am preluat citatul de acolo. Ideea e ca nu stiu cum as putea sa-l conving pe baiatul asta de care m-am indragostit ca nu sunt materialista si ca il vreau pe el. Din cauza bolii tind sa par superficiala si ingamfata iar acum el nu ma crede ca, de fapt, nu sunt asa. Mi-a spus ca intre noi nu poate fi nimic fiindca suntem diferiti si el nu-mi poate oferi ceea ce vreau eu. Problema e ca eu il vreau pe el. Nu-mi pasa daca n-are apartament in Floreasca, vila pe Valea Prahovei si daca nu conduce un Lamborghini. Dar el nu crede asta. El crede ca mie imi pasa de toate chestiile astea. De cand l-am cunoscut nu mi-l pot scoate din cap (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) . Nu stiu ce sa fac... |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
In primul rand ar trebui sa te desparti de actualul. Ce credibilitate crezi ca ai in fata celui care iti place atat timp cat tu inca esti intr-o relatie? Si nu, nu merge in iubire treaba cu intai sa vad ce-mi ofera viitorul si abia apoi fac alegeri.
|
|
|
sisi |
![]()
|
Musafir ![]() |
stiu asta. am incercat sa vorbesc despre despartire si nu a fost de acord. nu am insistat fiindca tipul de care m-am indragostit m-a expediat raspicat. Eu l-am cunoscut pe el la BCU si totul a inceput foarte dulce. Plimbari in parc, saruturi, apoi cand lucrurile ar fi trebuit sa avanseze i-am spus ca am iubit si atunci au aparut complicatiile. A fost vizibil deranjat de lucrul asta si, ca si cand n-ar fi fost suficient, in cadru a aparut si iubitul cu care ne-am intalnit intamplator intro cafenea. Pe de o parte iubitul nu intelegea ca eu vreau sa se termine, iar pe de alta parte tipul asta nu ma crede ca vreau sa am ceva cu el. Initial a rarit iesirile cu mine, apoi nici nu m-a mai sunat si nici nu mi-a raspuns la telefon vreo saptamana. Ultima oara cand ne-am vazut mi-a spus ca ma place dar nu are ce sa-mi ofere. I-am explicat ca nu vreau nimic decat pe el dar nu m-a crezut. Mi-a zis ca ma potrivesc mai bine cu actualul iubit si de atunci nimic..... I-am trimis mesaje la care nu mi-a raspuns, l-am implorat sa-mi dea o sansa si el nimic. De aia nu am insistat sa se finalizeze relatia actuala dar ai dreptate. Poate daca il voi cauta fiind libera imi va da o sansa. Imi e si putin frica ca poate dau cu piciorul la o cazie unica. Iubitul meu pare destul de indragostit de mine si e o partida excelenta dar nu simt nimic pentru el. In schimb pentru celalat simt o groaza de chestii intense.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th May 2025 - 10:58 PM |
|