![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 1 Joined: 24-July 08 Member No.: 4,322 ![]() |
in cavitatea vaginala simt la un moment dat undeva in spate ca un fel de sfera foarte tare ... nu prea stiu daca locul ei este acolo sau ce este ea de fapt dar mi se pare ciudat si as dori sa povestesc cu cineva despre asta ... va multumesc !
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Lectiile de anatomie care se fac in clasa a VII-a, in gimnaziu. La fel si un search pe google images cu anatomia aparatului reproducator feminin te lamureste. .
... Sa intelegem ca ai mai putin de 13 ani? (IMG:http://www.uptodateonline.com/patients/content/images/gyne_pix/Normal_female_anatomy.jpg) |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Din descrierea ta nu prea imi dau seama ce simti tu pe-acolo....cat de "in spate"? In spate inseamna peretele dinspre abdomen sau dinspre spate? Cat e de mare? Doare la atingere? Iti vine sa faci pipi cand apesi acolo? Ca ar putea fi orice : un mic chist care apare destul de frecvent si nu e periculos, cervixul, punctul G (sau parca asta era doar un mit nu? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ) sau poate ceva ce necesita tratament...I dunno (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Io cred ca e cervixu`.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
si io cred la fel (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 12th May 2025 - 03:01 AM |
|