![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Membru Posts: 346 Joined: 6-February 06 Member No.: 190 ![]() |
diano,ce-tzi facui de-mi urezi somn cu ingerashi??????????ureaza-mi un vis cu un posesor de ,,sangre caliente'',sa dansez salsa toata noaptea!ingerii sa fie pe post de bodyguarzi,sa nu fac vreo minune ,mey!
va pup si va urez noapte alba! blondy,cum ii luna acuma ,de n-avem stare,plina?????????????????? |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Daca dormi si-ti urez un mascul feroce, s-ar putea sa moara ala de plictiseala si io-s umanista, bre, nu voi pentru ca sa am oameni pe constiinta care este ...
Pe respctivul ti-l urez cind vei fi odihnita ! ;) |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Membru Posts: 346 Joined: 6-February 06 Member No.: 190 ![]() |
diano,io nici in somn ,n-am stare!asha ca lasa-l pe mina mea,mey! ;)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,136 Joined: 8-December 05 From: 7Th Heaven Member No.: 16 ![]() |
Cred ca e luna plina north ;D
Am iesit la luna plina si urlam maneleeee :fluierat: |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 568 Joined: 17-December 05 Member No.: 112 ![]() |
gata blondino...am fugit la somn :fluierat: :P :pupaceala:
somn usor si tie! 8) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
merci.. asta pentru azi noapte.. :-*
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Da` liniste mai e... simbata seara, deh ! :fluierat:
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu merg sa ma mucesc ....ca am tot amenintat azi.
Mor de somn ca am dormit 3 ore, da nu ma las nici de-al naibii :P Haideti si voi :tararam: :tararam: :tararam: |
|
|
![]()
|
|
io zic ca e un program pe tv.de toata jena,nu gasesc ,frate,nici un film bun! >:(
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
neata drage si dragi :D
hmmm, nu e nimeni pe aici? :magandesc: |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 13th May 2025 - 12:15 AM |
|