IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

2207 Pages V  « < 1000 1001 1002 1003 1004 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge, Muzica, bautura, barfe, conversatie
lxn
post Jan 1 2008, 12:19 AM
Post #10011

Musafir

LAAA MUUULTIII ANIII! Sa aveti un an plin de bucurii, realizari, armonie si multa multa sanatate sa va dea Dumnezeu! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
kalua
post Jan 1 2008, 01:08 AM
Post #10012

Musafir

Nah, c-am dovedit sa trecem si-n 2008!
Primiti cu semanatul?

+Quote Post
mps
post Jan 1 2008, 01:10 AM
Post #10013

Obsedat

Group: Obsedat
Member No.: 1,591

LA MULTI ANI!

+Quote Post
Diana.
post Jan 1 2008, 02:14 AM
Post #10014

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Laaa multi aaaaniii cu saaaanaaataate sa va dea Domnul tot ce doriti!
ZILE senine, cu fericire, la muuuulti aaaaaaaaaani sa traiiiiiiitit!
La multi ani iubitele, dragile mele, scumpelor, frumoaselor! Sa va dea Bunul Dumnezeu dupa inima voastra, sa aveti parte de sanatate, dragoste, impliniri, bani, 2008 sa va fi anul in care toate va merg ca pe roate! Va pup pi tati!
La multi ani!

(IMG:style_emoticons/default/pupicei.gif) (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif) (IMG:style_emoticons/default/pupicei.gif) (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif) (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif) (IMG:style_emoticons/default/pupicei.gif) (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif) (IMG:style_emoticons/default/pupicei.gif) (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif) (IMG:style_emoticons/default/pupicei.gif) (IMG:style_emoticons/default/pupicei.gif)

+Quote Post
mps
post Jan 1 2008, 04:48 AM
Post #10015

Obsedat

Group: Obsedat
Member No.: 1,591

Prima cafea pe 2008!(IMG:http://mattmitchellfiction.com/unabashed/wp-content/uploads/2007/10/coffee%20cup.jpg) Cu drag pt toata lumea!

+Quote Post
dr_wise
post Jan 1 2008, 11:36 AM
Post #10016

Musafir

Yaaaaaaaaaaaaaaaa! Merci, eu sunt prima inscrisa! Mmmmm, ce bine miroase!!!
Hai gagici, o viata aveti si p-aia o dormiti?!!!
Domle, petrecui a mai faina noapte de Revelion de pana acum, sau asa am perceput-o eu! Distractie la superlativ, mancare excelenta, bar free, muzica live(cu Floricel, Angelica si Veselie de la Braila, cand am citit afisul am zis c-o sa mor de nervi si manele, da' de unde, mai fratilor, au cantat baietii astia asa frumos de toate, de-mi venea sa-i pup cu sonor pe toti la sfarsitul petrecerii....ce mai, sa ne traiasca comunitatea rroma, sunt de belea la muzica buna live, n-am vazut pana acum, cu exceptia Loredanei, pe cineva care sa cante live cu atata placere si daruire!!!), atmosfera incendiara, parteneri de dans BETON! Ce mai, deja mi-am anuntat intentia sa fac Revelionul urmator la acelasi restaurant. Nu va povestesc de mancare, "enspe" feluri, multe in premiera mondiala pt suculetele mele gastrice. Isi pierdura virginitatea de tat! Da' sunt fericiteeeeeee!

+Quote Post
roxanica10
post Jan 1 2008, 11:53 AM
Post #10017

Musafir

Neata gagici! La multi ani, sa aveti un an plin de treburi bune si sa vi se indeplineasca toate cele pe care le doriti!
Divi, tu esti casatorita? Uite si tu ce intrebari pun in prima zi a anului (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) .
Fanta, sa stii ca nu m-am intalnit cu grupul fratelui tau pe partie. Probabil au urcat la Bunloc in alta zi.
Si la noi a nins putin si sper din tot sufletul sa nu ninga si mai mult ca trebuie sa iesim cu masinile de aici. Aseara, in ajun de an nou, a constatat barbata-miu ca ne-a expirat ITP-ul la masina...si noi mergeam mult si bine, fara s-avem vreun stres (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) .
Doftorici, ma bucur pentru tine si lasa mustrarile de constiinta, ca odata-i revelionul.
Va pup si va urez o zi cu tihna.

+Quote Post
Bacardi_Girl
post Jan 1 2008, 11:57 AM
Post #10018

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
Member No.: 265

'Neataaaaaaa! (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif)
Dr wise ai dreptate trebuie sa dam trezirea la fete asa ca ii tin isonu' lui mps (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
(IMG:http://agrowknow.org/Documents/Image/Parker/111923_Happy%20New%20Year.jpg)
Si cafea pentru toata lumea
(IMG:http://www.columbiacafe.com/images/image_coffees.jpg) (IMG:http://images.jupiterimages.com/common/detail/36/76/23267636.jpg)
(IMG:http://www.dkimages.com/discover/previews/744/132398.JPG)
Sper ca ati petrecut pe sufletul vostru in noaptea dintre ani! Va pup pe toate si bine am intrat in 2008!

+Quote Post
scumpic
post Jan 1 2008, 12:20 PM
Post #10019

Incurabil

From: Bucuresti
Member No.: 2,663

Mmmm, ce cafelute aratoase!
La multi ani fetelor, sa aveti multa sanatate si bucurii in anul acesta, sa ne fie din ce in ce mai bine.

(IMG:style_emoticons/default/love.gif) (IMG:style_emoticons/default/lmani.gif) (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif)

+Quote Post
Master of Norule...
post Jan 1 2008, 12:28 PM
Post #10020

V.I.P.

From: Flower power
Member No.: 1,880

La multi ani! pt. toata lumea de pe forum si multe vise implinite in Noul An.

+Quote Post

2207 Pages V  « < 1000 1001 1002 1003 1004 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 29th December 2025 - 06:57 AM