![]() ![]() |
Jan 1 2008, 06:03 PM
|
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 |
2008 sa va aduca mult spor la munca, mult chef de viata, salarii marite si vacante insorite!! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
|
Jan 1 2008, 06:06 PM
|
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 3 Joined: 27-December 07 Member No.: 2,901 |
Ma bucur ca m-am alaturat voua...nu ma mai simt atat de singura si dezorientata....chiar daca viata mea a luat o asa intorsatura tragica de cand am fost infestata..(IMG:style_emoticons/default/sad.gif) ......Voi incerca sa imi reincep incet incet viata...sa simt iar ca traiesc.....cu toate ca anul asta am avut un rev foarte trist...am plans enorm de mult....de fapt asta mi se intampla de fiecare data.....dar sper ca in noul an sa reusesc sa ma readun si sa imi urmez viata cu bune si rele.....Va doresc la toti.....La Multi Ani!!!!.....multa multa sanatate.....si numai si numai vesti bune.....(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ....
|
|
|
|
Jan 1 2008, 06:13 PM
|
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 817 Joined: 7-May 06 From: Ro Mania Member No.: 324 |
Ce-ar fi sa-ti schimbi un pic stilul de viata, si sa incepi prin a avea un ID mai optimist?
La multi ani! |
|
|
|
Jan 1 2008, 06:18 PM
|
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 |
La multi ani si sper ca in curand sa-ti schimbi ,,pseudonimul" in Happy. Acum am citit despre problemuta ta. Te-as sfatui cu mult drag, dar nu cunosc mai nimic despre virusul HPV.
In loc de sfaturi primeste din partea mea o imbratisare si multe urari de sanatate. (IMG:style_emoticons/default/hug.gif) |
|
|
|
Jan 1 2008, 06:20 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 |
LAAAA MULTI ANI!
Am fost afara,ninge asa frumos (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Da Kalua,anul viitor sigur o sa fiu cu al meu.Nu va povestesc ca la 1 juma azi-noapte jucam cu maica-mea in sufragerie (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) This post has been edited by pokemon: Jan 1 2008, 06:29 PM |
|
|
|
Jan 1 2008, 08:14 PM
|
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 |
Trebuie sa iti schimbi nickul in "optimism". Viata e frumoasa si merita traita. Pentru fiecare boboc de floare, pentru fiecare fulg de nea, pentru fiecare rasarit si pentru fiecare apus. Pentru fiecare zimbet si pentru fiecare lacrima.
Nimic nu e intimplator si ma bucur ca ai venit la noi. Hai, capul sus, sterge-ti lacrima, spune "adio" amaraciunii. Primeste-ne si pe noi in inima ta. Promitem solemn sa ti-l incalzim si sa ti-l bucuram! La multi ani, draga mea! |
|
|
|
Jan 1 2008, 08:16 PM
|
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 |
La multi ani, frumoaselor! Ai vsazut, poke , zici ca e-n basme!
|
|
|
|
| fortelady |
Jan 1 2008, 08:56 PM
|
|
Musafir |
(IMG:style_emoticons/default/sad.gif) s-ar putea sa fie nevoie sa ma duc maine pe viscolul asta sa-l iau pe Minou spre bucuresti. sper sa nu fie nevoie... oricum, tre sa ajungem la analize iar, ca nu mai facusem deloc. de muuuult. si fiara ailalta, a facut raie - ca tot venise craciunul si nu facuse el nicio boacana de mult
|
|
|
|
Jan 1 2008, 08:59 PM
|
|
|
Atunci e naspa... la mine nu-i viscol, doar ninge linistit.
|
|
|
|
| kalua |
Jan 1 2008, 09:09 PM
|
|
Musafir |
Cine-o facut raie? (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) Cum se manifesta?
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 29th December 2025 - 05:13 AM |
|
|