![]() ![]() |
| kary_pink |
Jan 2 2008, 06:29 PM
|
|
Musafir |
Seara buna ladies.Tin sa va anunt ca vremea va fi din ce in e mai friguroasa astfel incat sambata in capitala se va ajunge la -23 grade (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Nu stau in Bucuresti dar am nevoie mare ca vremea pe 11 sa fie buna sa-mi poata decola avionul (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) ca cei de la Baneasa sunt in stare de orice...ca sa nu mai vorbesc de drumul pana acolo si strazile dezapezite prea tarziu...
Pentru orice eventualitate in caz ca nu voi putea pleca cu masina mica la drum, aveti idee cat ma costa taxiul din Gara de nord pana in Baneasa si cat timp face? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
|
Jan 2 2008, 06:29 PM
|
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 |
La multi ani, Meguleee!
Am mutat cele aproape 1000 de pagini la arhiva. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Am inceput anul cu barul renovat. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
Jan 2 2008, 06:31 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 |
Si eu am nevoie sa fie vreme frumoasa sambata ca tre sa ma duc la B (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) si abea astept (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Kary,bafta multa!Naspa tare cu avioanele astea in ultimul timp (IMG:style_emoticons/default/dry.gif) |
|
|
|
Jan 2 2008, 06:33 PM
|
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 |
La multi ani, Kary! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mai bine o sa te lamureasca fetele din Bucuresti, bine ar fi sa iti recomande si o firma, sa poti face comanda de la telefon, sa nu il iei din gara sa nu te tepuiesti. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Pokemonule, lasa, mama, ca ai timp sa vezi si mai mare. Si e bine ca ninge si e frig, zapada in prima zi a anului prevesteste un an imbelsugat.Plus ca mai mor si microbii, virusii si alte alea; ati observat ca anul asta , pentru ca a fost ger, nu au mai fost atitea cazuri de gripa? Roxi, daca ti-au placut am un motiv in plusa sa-l stresez pe al meu cu plimbatu de facut poze... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
|
Jan 2 2008, 06:36 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 |
Di,chiar am observat treaba cu gripa (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Eu habar n-am cat e taxiul,dar as recomanda taxi 2000,cobalcescu,perozzi,,cris taxi sau leone. Adica firmele cunoscute (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) ca sa nu ai vreo surpriza si sa te fraiereasca.Sa fii atenta si sa citesti de 2 ori firma ca eu era sa mi-o iau pe coaja cu un "cobelcescu" |
|
|
|
| kary_pink |
|
|
Musafir |
La Multi Ani (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
Bine ar fi fost sa ninga acum si la Galati ca sa nu ma trezesc cu surprize mai tarziu dar de unde ca aici e un ger si un vant uscat de.... (IMG:style_emoticons/default/germare.gif) si m-am trezit si eu sa ies la cumparaturi fara sa am idee ca si azi e zi festiva si nu se lucreaza, ca atare aproape peste tot inchis (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Multumesc Poke (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) This post has been edited by kary_pink: Jan 2 2008, 06:36 PM |
|
|
|
| pescarush |
|
|
Musafir |
maat, eu nu rad de tine, si pe mine m-a lovit pasiunea pozelor, haios e ca mi-am dat seama tarziu, ce-mi place sa fac. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
anyway, anul asta mi-am propus sa-mi cumpar un aparat profesionist si sa incep niste cursuri de fotografie, de hobby (la inceput, ca apoi vedem daca se merge mai departe). sunt bucuroasa (IMG:style_emoticons/default/wbounce.gif) ca mi-am descoperit si eu un hobby. am fost asa de prinsa cu altele in ultimii ani, ca am uitat ce-mi place sa fac. am uitat si sa ma gandesc la ce mi-ar placea. |
|
|
|
Jan 2 2008, 06:37 PM
|
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 817 Joined: 7-May 06 From: Ro Mania Member No.: 324 |
Kary, sunt taxiuri in gara, numai sa te uiti la pret, sa fie in jur de 1.60RON/km.
Daca vrei sa faci comanda, poti suna la 9494, asta imi vine in minte acum. Depinde de ora, poti face intre 25minute si 2 ore pana in Baneasa.... Pup. |
|
|
|
Jan 2 2008, 06:45 PM
|
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 997 Joined: 17-November 07 From: Bucuresti Member No.: 2,663 |
Sa nu iei taxi din gara, mai bine faci comanda.Eu fac de obicei la Meridian taxi - 9444 cind merg la aeroport.Face cam o jumatate de ora, dar pe iarna asta cred ca mai mult.Costa cam 25-30 ron.
|
|
|
|
| roxanica10 |
Jan 2 2008, 06:46 PM
|
|
Musafir |
Pesca, ce frumos ca ti-ai descoperit un hobby si incepi sa-i aloci timp. Iti urez succes. Arhitecta care ne-a ajutat pe noi are aceeasi pasiune si este si f talentata. I-am aratat si lui Angelu' pozele ei si i-au placut. Apropo de Angelu' sper din tot sufletul sa ajunga cu bine la Tm. Noi n-am mai reusit sa ne vedem pan' la urma.
Kary, cauta pe net numerele de telefon de la companiile mentionate de Poke mai sus si bagati-le in memoria mobilului. |
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 29th December 2025 - 06:56 AM |
|
|