![]() ![]() |
| pescarush |
Jan 2 2008, 06:53 PM
|
|
Musafir |
multumesc roxy. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
am sa va arat din "creatiile" mele, cand incep serios. gagici, dau de baut! acum mi-am amintit ca azi sunt 6 ani de cand am inceput o viata noua. acum 6 ani plecam din Romania, cu casa in spate si 2 copii mici, multe vise si sperante, spre o alta viata. unele s-au indeplinit, de altele s-a ales praful, dar asta-i viata. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) important este sa fim noi impacati cu noi insene (o fi corect? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) ) |
|
|
|
| kary_pink |
Jan 2 2008, 06:56 PM
|
|
Musafir |
Multumesc ladies (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
|
| roxanica10 |
Jan 2 2008, 06:56 PM
|
|
Musafir |
Sa bem in cinstea viitorului tau Pescarush! (IMG:style_emoticons/default/sexylady.gif) Sincer, te admir, eu n-am tupeul asta. Al meu sot ar pleca si maine in State, dar eu nu...asa ca stam aici, si deocamdata ni-i bine.
In Canada, eu nu m-as obisnui cu clima totusi. E prea frig, as zice eu. Chiar va compatimesc din punctul asta de vedere pe tine si pe Cleo, dar probabil v-ati obisnuit deja. |
|
|
|
Jan 2 2008, 06:58 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 |
Pescarush,insene daca sunt doar femei si atunci ar fi "impacate" (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) insine daca sunt si masculi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )
Puhhh...mi-am adus aminte ca trebuie sa invat la romana.... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Mi-e lene si sa respir,d-apai sa invat....dar tre sa fac ceva sa ma mobilizez... |
|
|
|
| pescarush |
Jan 2 2008, 07:02 PM
|
|
Musafir |
mersi poke. uita omul, cand foloseste lb. romana scrisa doar pe forumuri. mi se parea ca nu suna bine, dar nu-mi aminteam forma corecta.
care ce beti? am sampanie, vin si icewine (un vin facut din strugurii culesi dupa ce au inghetat). roxy, sa stii ca marile furtuni de zapada vin din State si pana ajung la noi sunt mai domolite. si apoi, eu asa cum am suferit de frig in Romania n-am suferit aici, ca aici sunt in casa, in masina, la office sau la magazine si peste tot e cald. cand e frig tare nu ies pe-afara. |
|
|
|
Jan 2 2008, 07:03 PM
|
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 997 Joined: 17-November 07 From: Bucuresti Member No.: 2,663 |
Bravo Pescarush ca ai avut curajul sa faci pasul asta si sa dea Domnul sa iti fie din ce in ce mai bine!
E frumos cind gasesti un hobby cu care sa iti ocupi timpul si gindurile.Ateptam poze. |
|
|
|
| pescarush |
Jan 2 2008, 07:04 PM
|
|
Musafir |
multumesc fetelor. (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif)
|
|
|
|
Jan 2 2008, 07:06 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 |
Cat de mult admir oamenii care au curajul sa se rupa ce viata pe care au avut-o si sa o ia de la capat (IMG:style_emoticons/default/notworthy.gif)
Pescarush eu vorbesc zilnic limba romana si tot mi se intampla sa nu imi dau seama cum se zic corect anumite lucruri (IMG:style_emoticons/default/dawgie.gif) deci nu e problema. |
|
|
|
| lxn |
Jan 2 2008, 07:27 PM
|
|
Musafir |
La multi ani, dragelor! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
V-am mai urat eu si pe la 12:30 de revelion, dar revin acum cu forte proaspete. Ieri mi-a fost prea lene sa ma deplasez in fata computerului, am preferat sa lenevesc bine-bine. Acum m-am imbaiat si m-am cuibarit intr-un hanorc pufos si ma zburlesc la fiecare suierat de vant. Am dat comanda si pentru cadoul pentru iubi meu, e ziua lui de nume pe 7 si de nastere pe 12, asa ca-l rasfat saptamana viitore (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) . |
|
|
|
Jan 2 2008, 07:33 PM
|
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 |
A ajuns si anjelu., e online ! La multi ani, anjel radios! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 29th December 2025 - 08:51 AM |
|
|