IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

2207 Pages V  « < 1010 1011 1012 1013 1014 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge, Muzica, bautura, barfe, conversatie
roxanica10
post Jan 2 2008, 09:32 PM
Post #10111

Musafir

Eu fumam intr-o vreme Black Stone Cherry; in concluzie e aroma mea preferata.
Sa-ti fie de bine Kalua. La mine s-a terminat 'Casa de langa lac' pe HBO.
Go to the top of the page

+Quote Post
fortelady
post Jan 2 2008, 09:36 PM
Post #10112

Musafir

e filmu' ala care a fost dat si azi noapte pe la 1-2? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
roxanica10
post Jan 2 2008, 09:40 PM
Post #10113

Musafir

Probabil. Acu' s-a terminat. Ma tot chinui sa pun pozele de la munte pe photobucket si merge tare greu.

+Quote Post
lxn
post Jan 2 2008, 09:52 PM
Post #10114

Musafir

Eu astept cu nerabdare sa inceapa inca doua episoade din The Apprentice pe Antena3. Sunt mare fan! (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif) Vreau sa fiu si eu macar un sfert din ce e Trump ca succes (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)

+Quote Post
fortelady
post Jan 2 2008, 09:56 PM
Post #10115

Musafir

mie mi se pare o maaare facatura show-ul ala. din toate punctele de vedere

+Quote Post
roxanica10
post Jan 2 2008, 09:59 PM
Post #10116

Musafir

Da...asa zicea si barbata-miu aseara....ca i s-a parut stupid motivul pentru care i-a eliminat pe cei 2: unul, ca n-a putut sa-l stapaneasca pe celalalt si altul, ca n-a putut fi stapanit. Si eu cred in continuare ca M. Trump are peruca (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) .
A..si inca ceva Lxn, i-am vazut turnurile si de prin Atlantic City si de prin Miami, mi se par de prost gust. Alea din Atlantic City sunt pe alocuri, copii ale unor edificii importante...in fine americanisme, daca intelegi ideea.

This post has been edited by roxanica10: Jan 2 2008, 10:01 PM

+Quote Post
kalua
post Jan 2 2008, 10:03 PM
Post #10117

Musafir

Eu m-am uitat o singura data la Trump si mi s-a parut showul foarte...american. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Au copiat si nemtii formatul, la ei m-am uitat chiar de vreo 3-4 ori, erau mai cu picioarele pe pamant din toate punctele de vedere.

+Quote Post
roxanica10
post Jan 2 2008, 10:09 PM
Post #10118

Musafir

Da..cred ca asta e. Au un alt mod de a trata problemele americanii in comparatie cu europenii.

+Quote Post
lxn
post Jan 2 2008, 10:10 PM
Post #10119

Musafir

Mie tot imi place (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mai degraba pentru faptul ca ma pun in locul alora care au sarcini de indeplinit si ma gandesc ce as face eu, e un exercitiu si asta. Cat despre peruca lui Trump, chiar nu-mi pasa, e ultimul lucru de care cred ca-i pasa si lui, la cate are... Asa, a inceput, silence (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Aaa, Roxi, aseara a eliminat-o pe tipa nu pentru ca nu l-a condus pe ala, ci pentru ca in loc sa puna mana sa-si promoveze misiunea, ea se coafa in salon. Cat despre Tarek, baiatul, la toate sarcinile si-a bagat coarnele prea mult, nelasandu-i pe managerii de proiect sa ia decizii, se baga prea mult peste ei... deci it was right (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

+Quote Post
Bacardi_Girl
post Jan 2 2008, 10:10 PM
Post #10120

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
Member No.: 265

Buna seara doamnelor (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Sa savurati cu placere indiferent de activitate (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
(IMG:http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/c/ce/Red_Wine_Glas.jpg/321px-Red_Wine_Glas.jpg)

+Quote Post

2207 Pages V  « < 1010 1011 1012 1013 1014 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 29th December 2025 - 10:30 AM