IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

2207 Pages V  « < 1012 1013 1014 1015 1016 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge, Muzica, bautura, barfe, conversatie
Szimcsi
post Jan 3 2008, 12:26 AM
Post #10131

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Six feet from the edge
Member No.: 146

Pentru mine vinul ala arata a bere (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Maat, de ce iti place tie atata zapada? Noi ne-am impotmolit de vreo doua ori cu masina astazi (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Abia am iesit, impinsi.
Go to the top of the page

+Quote Post
angeldust
post Jan 3 2008, 12:39 AM
Post #10132

Musafir

La Multi Ani zanelooooooor!
Nu pot sa cred ca vi-ati facut griji pentru mine, ati mai vazut voi drak mort? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Am ajuns pe la 7, am luat somn direct dupa ce am mancat si m-am trezit acu vreo ora ca ma durea maseaua (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) La munte o fost chiar misto avand in vedere ca nu am avut asteptari prea mari. Drumul a fost chiar f ok, chiar daca tampitii astia tot ziceau din 10 in 10 minute la radio ca vaaaaaaiiii drumul cutare e blocat, vaaaaai vine sfarsitul lumii. Nu era sa murim decat de vreo 2 ori pe drum si nu din cauza conditiilor meteo (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Singurul oras prin care nu s-a putut circula si nu era nimic dezapezit...a fost...ghiciti? Timisoara (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Imi pare tare bine ca am reusit sa vad si eu Brasovul si Sibiul ca nu fusesem niciodata. Sibiul pare super misto din ce am vazut asa pe fuga. Dar parca tot mai bine si mai frumos e la Temeshvar (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (chiar si asa inzapezit cum e)

+Quote Post
Diana.
post Jan 3 2008, 02:44 AM
Post #10133

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Draga Mona, o sa iti mutam postul la Sanatate, Diete, Sport: Totul despre anticonceptionale:da click!
aceasta este o problema de sanatate, nu de sex. Bine ai venit la noi!
(IMG:style_emoticons/default/welcome.gif)

+Quote Post
Cindy
post Jan 3 2008, 05:16 AM
Post #10134

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Velcome biac in Temeshvar, zanoo! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ne bucuram ca v-ati distrat, dar cum vine aia ca nu era sa muriti decat de 2 ori pe drum? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Asteptam toate detaliile.
Si eu as vrea sa vad Sibiul si of course Temeshvar city. Nu am fost niciodata...(IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

This post has been edited by sweet_girl: Jan 3 2008, 06:01 AM

+Quote Post
Philia
post Jan 3 2008, 08:00 AM
Post #10135

V.I.P.

Group: Editorialist
From: Craiova
Member No.: 924

Neata!
Mai,dar ce activitate a fost aci (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Eu am o iritatie langa buza (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) arata de parca as fi arsa cu tigara,dar nu ustura,nu ma mananca,nu nimic (IMG:style_emoticons/default/weep.gif)

This post has been edited by pokemon: Jan 3 2008, 08:00 AM

+Quote Post
lxn
post Jan 3 2008, 12:40 PM
Post #10136

Musafir

Neata, dragelor! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

Eu am cascat ochii de 5 ori afara cand m-am trezit, nu-mi venea a crede cata zapada putea sa fie. O sa ma duc sa deszapezesc masina cu mama si abia astept sa-i dau o bulgareala, dar shhh, ea nu stie (IMG:style_emoticons/default/estiok.gif) (IMG:style_emoticons/default/guns24.gif)

Ingerasule, bine ai revenit! O sa casc si eu ochii sa vad cum ati petrecut pe la munte, eu inca suspin ca nu am fost.

+Quote Post
Fanny
post Jan 3 2008, 12:51 PM
Post #10137

Moderator Global

From: Bucuresti
Member No.: 1,055

uff, poke! (IMG:style_emoticons/default/consolare.gif) o fi de la schimbarea vremii. sper sa treaca repede!

apropo de vreme, de la geam privelistea e divina, dar din strada e cam horror. numai cat am iesit pana la alimentara si m-am speriat de nameti, de sirul de autobuze blocate pe capatul strazii. brr! tare neplacut. Sper ca pana pe seara lucrurile sa se mai aranjeze. sa intre plugurile si pe strazile mai mici, iar RATBul sa circule cat de cat normal.

+Quote Post
Master of Norule...
post Jan 3 2008, 01:01 PM
Post #10138

V.I.P.

From: Flower power
Member No.: 1,880

Zilele astea am baut la cafele gashhhh de abia azi mi s-a mai diminuat coeficentul de lene.
Numai la noi n-a nins:( e inca zapada dar eu vreau more si proaspata se pare ca tre' sa mai astept.

+Quote Post
roxanica10
post Jan 3 2008, 01:05 PM
Post #10139

Musafir

Ziua buna dragutelor! Doamne ce zapada-i in Bucuresti. Ma mir cum de-am reusit sa ajung la serviciu.
E asa de frumos afara...e de poveste. Lxn, tu vrei sa pleci cu masina azi? Esti curajoasa. Al meu a zis ca n-are de gand sa iasa din barlog.

+Quote Post
geoo
post Jan 3 2008, 01:12 PM
Post #10140

Membru de Onoare

From: Pe canapeaua rosie
Member No.: 893

Lxn mama... esti curajoasa rau!!!!!

+Quote Post

2207 Pages V  « < 1012 1013 1014 1015 1016 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 29th December 2025 - 08:52 AM