![]() ![]() |
| angeldust |
Jan 3 2008, 01:53 PM
|
|
Musafir |
Velcome biac in Temeshvar, zanoo! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ne bucuram ca v-ati distrat, dar cum vine aia ca nu era sa muriti decat de 2 ori pe drum? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Asteptam toate detaliile. Si eu as vrea sa vad Sibiul si of course Temeshvar city. Nu am fost niciodata...(IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Eh...nu a fost nimic palpitant...niste depasiri fantastice si o data baiatul care conducea a intrat in de4pasire fara sa se asigure :| si un jeep din spate depasea si el. :| Noroc ca a tras de volan la timp. Poi daca vrei sa vii la Temeshvar grabeste-te cat mai am o camera libera (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Lxn mama... esti curajoasa rau!!!!! Geoo sa inteleg ca esti in Bucuresti acum? Cu biznisuri sau cum de? |
|
|
|
Jan 3 2008, 01:55 PM
|
|
|
Doar eu.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,133 Joined: 19-December 05 From: Peste tot.. Member No.: 120 |
Helau!io-s la munca si numai probleme de cand am ajuns!Si sunt singuraaaaa la birouu!Sper sa nu raman blocata p-aci,sa pot sa mai deschid usa! (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
In Alta ordine de idei..poza facuta azi-noapte la 3 fara un sfert in fata blocului.. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ,ca asa ne-a venit noua sa iesim la ora aia (IMG:http://i47.photobucket.com/albums/f180/fantasysil/IMG_0232.jpg) |
|
|
|
Jan 3 2008, 02:10 PM
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 |
Geoo sa inteleg ca esti in Bucuresti acum? (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) M-a prins aici zapada si daca nu se dezapezesc drumurile mai repede se duce si biznisu' pe copca! (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Bine ai revenit sanatoasa si intreaga! Zi zi zi ... te-ai dat cu skiurile (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) ? |
|
|
|
| angeldust |
Jan 3 2008, 02:20 PM
|
|
Musafir |
Aha deci ai facut revelu pe la mitici sa inteleg. Dragut. Nu ai pus-o si tu de vreun meeting cu fetele de prin bucale?
Cu skyurile nu m-am dat ca nu ma pasioneaza nici un sport de munte. Am fost mai mult sa benoclez ochii. Fanta tu ce mai faci darling? Am vazut ca mi-ai scris pe mess dar adormisem ca vaca in cucuruz atunci (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Cum ai petrecut de revel? |
|
|
|
| pescarush |
Jan 3 2008, 02:26 PM
|
|
Musafir |
'neatza! am ajuns si eu la munca. se citeste entuziasmul meu? (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
imi merge calculatorul asta cu incetinitorul (inca e in vacanta si el). aici anunta astia incalzire (bine, nu chiar acum, ca dimineata se apropia de -20 grade)... pana marti, cica vor fi +12 grade. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
| lxn |
Jan 3 2008, 02:52 PM
|
|
Musafir |
Nu va speriati, dragelor, am fost sa curat masina sa nu sada cu stratul gros pe dansa, daca ingheata la noapte. Oricum nu-i masina mea, e a alor mei, insa o conduc si eu din an in paste, nu-mi place ca-i cam ozn, dar ador ca-i diesel. Am tras si o bulgareala cu mama, a fost fainut, ne-am luptat amandoua cu zapada, iar tata ne-a lasat bucuros (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Am si dovezi ca-i zapada mare pe aici: masina alor mei e cea din mijloc (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:http://i238.photobucket.com/albums/ff153/lxn30/DSC02680.jpg) strada pliiina de zapada (IMG:http://i238.photobucket.com/albums/ff153/lxn30/DSC02685.jpg) niste masini foarte haioase (IMG:http://i238.photobucket.com/albums/ff153/lxn30/DSC02702.jpg) |
|
|
|
| angeldust |
Jan 3 2008, 02:55 PM
|
|
Musafir |
geees (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) e de rasu-plansu pe cuvant
|
|
|
|
| rozy |
Jan 3 2008, 02:56 PM
|
|
Musafir |
hello girls! n-am mai intrat de o caruta de timp...nu sunt la curent cu stirile (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
azi imi pleaca iubu (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) iar raman singulica dar a fost bine tare cat fu aici (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
Jan 3 2008, 03:05 PM
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 |
Bine ai revenit Rozy! Ce face albi?
|
|
|
|
| rozy |
Jan 3 2008, 03:08 PM
|
|
Musafir |
albi...si ea se bucura de iubu ei (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ...avantajul e ca ei pleaca impreuna..eu ma "despart" de al meu (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
albi tre sa faca o vizita la bunica...sa stea la doctor sa cumpere medicamente pt cealalta buni....sa aiba grija de caine....sa ma mai scape pe mine de poveri (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 29th December 2025 - 06:56 AM |
|
|