IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

2207 Pages V  « < 1015 1016 1017 1018 1019 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge, Muzica, bautura, barfe, conversatie
Cindy
post Jan 3 2008, 06:41 PM
Post #10161

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

QUOTE(angeldust @ Jan 3 2008, 07:13 PM) *
era o expresie domle cu "miticii" (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Asa cum ziceti voi "in provincie" asa va zicem noi "mitici" noah (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Nu era nimic de rau...mitici = bucuresteni simpatici in dictionarul meu (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Noh, lasa ca e bine atunci..cu ocazia asta imi imbogatesc si eu vocabularul. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Sa recapitulam: epitetul "vietii", miticii, mai era ceva cu miez..am ratat ceva?! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ma mentin in continuare deschisa si la alte inovatii (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
roxanica10
post Jan 3 2008, 10:00 PM
Post #10162

Musafir

Lxn, pe unde esti? Te pregatesti sa te uiti la 'Ucenic'? Sa stii ca aseara mi-a parut rau c-au eliminat-o pe tipa aia. Blonda (nu le-am retinut numele) mi se pare tare nesuferita si nesincera. Sper sa castige unul din baieti. Ia sa ma uit eu pe un site din State sa vad cine a castigat sezonul V, ca sa nu mai stau in suspans (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) .

+Quote Post
Meg
post Jan 3 2008, 10:28 PM
Post #10163

Membru de Onoare

Group: Editorialist
From: Here and There
Member No.: 70

noapte bunaaaaa!
later edit: mesaj no. 3232 (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

This post has been edited by Meg: Jan 3 2008, 10:29 PM

+Quote Post
kalua
post Jan 3 2008, 10:31 PM
Post #10164

Musafir

Mi-am scos cuptorul din boale si mi s-a dus din oja la operatiune. (IMG:style_emoticons/default/mad.gif)

+Quote Post
roxanica10
post Jan 3 2008, 10:35 PM
Post #10165

Musafir

Si eu am patit-o inainte de Rev..c-am facut cu randul la bucatarie si trebuia sa spal tacamurile, farfuriile si paharele le spala masina. Si evident ca nu mi-am luat oja sau acetona la mine, noroc c-a avut o tipa o oja rosie la ea si le-am carpit.
Noapte buna va doresc. Ma bag la citit!

+Quote Post
fortelady
post Jan 3 2008, 11:00 PM
Post #10166

Musafir

(IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) asa-mi trebe daca merg cu metroul
s-a luat un pustiulica beat de mine in fatza blocului "aoleu ce frumoasa esti" "aoleu vreau si eu nr tau de telefon" "da suntem vecini aici" "vreau doar sa te pup" ... s-a calmat cand m-am pus in fatza lui si i-am zis foarte serios ca daca nu se potoleste are cuvantul meu il pocnesc - asta dupa ce incercasem sa scap cu binisoru' de el. chiar asa de jalnic arat, de se iau copiii de 18 ani de mine?
e drept ca eram costumata magnific: haine office (sau aproape), tocuri... si geaca de munte (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) + un rucsac. fesu' l-am uitat la munca

+Quote Post
divi2007
post Jan 3 2008, 11:04 PM
Post #10167

Musafir

deloc nu inseamna ca arati jalnic ci ca esti o tipa buna cum zic bighidii din ziua de azi (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

+Quote Post
fortelady
post Jan 3 2008, 11:05 PM
Post #10168

Musafir

aratam fix ca o aurolaca. na, pustiu' era beat (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
si nu avea mai mult de 18 ani...

+Quote Post
Diana.
post Jan 3 2008, 11:23 PM
Post #10169

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

QUOTE(fortelady @ Jan 3 2008, 11:00 PM) *
(IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) asa-mi trebe daca merg cu metroul
s-a luat un pustiulica beat de mine in fatza blocului "aoleu ce frumoasa esti" "aoleu vreau si eu nr tau de telefon" "da suntem vecini aici" "vreau doar sa te pup" ... s-a calmat cand m-am pus in fatza lui si i-am zis foarte serios ca daca nu se potoleste are cuvantul meu il pocnesc - asta dupa ce incercasem sa scap cu binisoru' de el. chiar asa de jalnic arat, de se iau copiii de 18 ani de mine?
e drept ca eram costumata magnific: haine office (sau aproape), tocuri... si geaca de munte (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) + un rucsac. fesu' l-am uitat la munca

pai bre, daca s-ar lua unu de 18 ani de mine, la cum arat acum, as fi magulita (in timp ce-i dau cu vreo sacosa plina cu de toate in cap)... da nu am io norocu asta sa ma refulez... (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)

+Quote Post
fortelady
post Jan 4 2008, 12:01 AM
Post #10170

Musafir

pai eu aratam fix ca un fel de urs mic si gras cu haina aia pe mine (IMG:style_emoticons/default/afro.gif)

+Quote Post

2207 Pages V  « < 1015 1016 1017 1018 1019 > » 
Closed TopicStart new topic
3 User(s) are reading this topic (3 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 29th December 2025 - 05:05 AM