![]() ![]() |
Jan 4 2008, 02:35 PM
|
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 |
Nu te mai culci. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
|
Jan 4 2008, 02:42 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 |
Haolesh, hic, bune zamele astea colorate! (IMG:style_emoticons/default/haninoroc.gif) Mie nu-mi merge fotogaleata ca aveam si eu ceva dragut. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Tocmai m-am uitat la o bucata de film din Egipt si vreau sa zic ca duduia desertul cat urlam: "vreau cu camila, nu ma intereseaza, ma duci cu camila!" (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Iar cand mi s-a satisfacut moftul urlam: "haaaaaaaaa, eu merg pe mascul, tu pe femela!" (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Walpu (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Mi se pare foarte just (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Szi, aceeasi problema. Eu m-am culcat "ieri" la 8:30..am (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) This post has been edited by sweet_girl: Jan 4 2008, 02:42 PM |
|
|
|
Jan 4 2008, 02:43 PM
|
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 997 Joined: 17-November 07 From: Bucuresti Member No.: 2,663 |
Uh da ce chef fuse aseeara pe aicea! De-aia va e asa somn de dimineata. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Eu am mare noroc ca stau acasa ca daca era sa ma duc pe drum zilele astea nu stiu ce faceam.Am iesit azi din casa si e tare greu de mers pe strada. |
|
|
|
| lxn |
Jan 4 2008, 03:08 PM
|
|
Musafir |
Chef in toata regula! Mai e si pentru mine o picatura de Sheridan's? Da tare mi-ati facut pofta. Daca nu, macar o lecuta de Baileys (IMG:style_emoticons/default/pls.gif)
Maat, vad ca instigi fetele astea la bunataturi pe aici, imi cam ploua in gura. Sa te dotezi cu ceva bunataturi pentru seara asta la serviciu, daca mai ai mult de lucru (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Roxi, intr-adevar, nici eu nu stiu cum au ajuns alea aproape de final, s-au dovedit a fi mari prietene pana la urma. (IMG:style_emoticons/default/pistolar.gif) . Cat despre cei doi iubitei, sper sa se lege ceva pana la urma. Mare sarmant e Sean ala. (IMG:style_emoticons/default/Tip-Hat.gif) |
|
|
|
Jan 4 2008, 04:04 PM
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,542 Joined: 13-March 06 Member No.: 265 |
Bre da' parca am baut de-adevaratelea asa ne vaitam pe aici (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ca si pe mine ma cam doare capul...
Lxn ia mamica (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:http://bestuff.com/images/images_of_stuff/210x600/sheridans-coffee-layered-liqueur-55837.jpg) sau (IMG:http://i18.photobucket.com/albums/b103/BioPuritas/Baileys.jpg) Dupa preferinta (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
|
Jan 4 2008, 04:06 PM
|
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 |
Aseara am baut niste vin bun, prea bun, si acum sunt cam ametita.
Chiar aveam nevoie de o tarie acum! Sar'na, BG! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
|
Jan 4 2008, 04:09 PM
|
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 |
Valeau, bigi, astea-s my favourites!!! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
|
| angeldust |
Jan 4 2008, 04:23 PM
|
|
Musafir |
io beau vin de una singura sic! ca asa am io chef. Hic!
|
|
|
|
Jan 4 2008, 04:25 PM
|
|
|
De care, de care?
Noua nu ne dai??? (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) |
|
|
|
| angeldust |
Jan 4 2008, 04:27 PM
|
|
Musafir |
Jidvei...Dry Riesling...de la my father (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Mai am 5 sticle...da grabiti-va sa ajungeti daca mai vreti ca sunt intr-o dipozitie de zile mari :| |
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 28th December 2025 - 09:27 PM |
|
|