![]() ![]() |
| kalua |
Jan 4 2008, 06:20 PM
|
|
Musafir |
Eu pe munte dupa ce am tras niste degeraturi in Poiana am ajuns la cabana si am turnat repede pe gat cu atata pofta niste vodka ca m-am facut muci instant. Da o betie din aia tare ciudata, mai mult moleseala, auzeam tot ce se vorbea da io stateam cu capu pe masa si nu puteam nici sa imi misc un deget (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Bine ca nu te-a mai apucat si-o duiosie, sa-ncepi si sa plangi in starea aia (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) walpu, am primit si eu, dar de la alta firma, tanti Auguri de-ala, la mine se cheama party (cel din stanga). (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:http://www.simonafratelli.ch/Webbilder%20Weihnachten/Bauli%20WEB%20Weihnachten%202007/theParty2007.jpg) |
|
|
|
Jan 4 2008, 07:07 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 |
Hello!
Am terminat de facut bagajele (IMG:style_emoticons/default/cool.gif) Maine dimi o tai la B si sper sa imi instalez repede-repede pc-ul. Pup la voi gagici! |
|
|
|
Jan 4 2008, 07:21 PM
|
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 |
Ptiiiiiiiuuuu, ca n-am nimic de baut in casa! Daca nu beau repede ceva sigur ma taie plansul rau de tot.
Azi am aflat ca l-au furat pe Dobby la o luna dupa ce l-am dat. Pur si simplu a disparut din curte. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) La naiba! So, BG, ma servesc de la tine! (IMG:style_emoticons/default/friends3.gif) |
|
|
|
| fortelady |
Jan 4 2008, 07:30 PM
|
|
Musafir |
uaaat? si ai aflat ABIA ACUM? bai ce nenorociti...
|
|
|
|
Jan 4 2008, 07:32 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 |
Ala, gandeste-te ca poate ii este bine acolo unde este acum. Mie asa mi-ar placea sa cred.
Eu am dat gata o sticla de sampanie cu o prietena, in timp ce ai nostri barbati pun tara la cale. Cica vor sa isi deschida un disco-bar. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Ce face alcoolul asta din om (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
|
| fortelady |
Jan 4 2008, 07:34 PM
|
|
Musafir |
hac! ca sa zic asa (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
Jan 4 2008, 07:37 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 |
Am si eu sampanie!Dar e d-aia cu fructe si nu prae-mi place (IMG:style_emoticons/default/swear[1].gif)
Oare sa sarbatoresc plecarea? As vrea mai mult bere (IMG:style_emoticons/default/beer.gif) |
|
|
|
| rozy |
Jan 4 2008, 07:46 PM
|
|
Musafir |
'na seara! eu mai ling niste whisky ramas de aseara.o plecat iubu(era cat pe ce sa se intoarca acasa de nervi) (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
noroc ca vine sesiunea si o sa am de treaba...sa nu ma apuce singuratatea.si s-a deschis si new club in town! (IMG:style_emoticons/default/dance1.gif) buaai e asa frig la mine in casa! mi-a inghetat mana pe mouse! afara -10 grade...si la mine in casa crek 2..3 (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) |
|
|
|
Jan 4 2008, 08:55 PM
|
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 |
Rozy, mama, lasa, nu fii trista, lasa ca vine si ubu tau inapoi, si albi... hai sa ne-veselim nitel!
Si bucura-te, uite eu nu am o albi sa imi fie sora, chiar daca ii departe, tot sora ta e si asta e mare lucru... (IMG:http://www.cocktailtimes.com/original/top_oceanspray_cosmo.jpg) |
|
|
|
| rozy |
Jan 4 2008, 09:11 PM
|
|
Musafir |
eh...nu-i bai..am supravietuit 4 luni...mai supravietuiesc inca 4...asta daca nu-mi pierd mintile cu buni (IMG:style_emoticons/default/debile.gif)
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 28th December 2025 - 07:33 PM |
|
|