![]() ![]() |
| fortelady |
Jan 4 2008, 11:19 PM
|
|
Musafir |
si pentru aia care (inca) se lupta cu paharu' de ballantines... ce dedicati?
|
|
|
|
Jan 4 2008, 11:39 PM
|
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 |
tilipatie, ala, mama ei...
vine-acuma, forte! Pentru Forte, una de Teleorman Hai, hai cu trăsioara Hop, hop cu trasioara... Si tot pentru Forte Lasa, Gheorghe, bautura Si va rog sa retienti ca eu NU sint in general amatoare de muzica populara, insa anumite cintece... ma fac sa imi sara inima din piept, ca-s romanescti, de-ale noastre! Na, si singura melodie care ma face intotdeauna sa pling sa sara camasa de pe mine: Treceti batalioane romane Carpatii Sava Negrean Brudascu - DOAMNE, OCROTESTE-I PE ROMANI! hai ca m-o apucat bocitu` Veta Biris - Basarabie frumoasa Cântec despre Bucovina No,sa mai bem un pahar... (IMG:http://www.radioryedale.co.uk/pictures/Red%20Wine.jpg) |
|
|
|
| dr_wise |
|
|
Musafir |
(IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) bre, eu sunt pe sub PC de ras si de bine ce ma simt!!!! Imi place "Bun ii vinu' ghiurghiuliu" de mor! Iar "Treceti batalioane romane Carpatii" il canta finu-meu de cate ori se ameteste la petreceri, noroc ca are voce si-l canta cu mare emotie artistica, e un scump!
|
|
|
|
|
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 |
Acu puteti sa ma declarti nebuna cu acte-n regula! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
|
| dr_wise |
Jan 4 2008, 11:41 PM
|
|
Musafir |
Hauuuuu, acu' ascult "Geamparaua de Dobrogea", merci Diana! Topai pe scaunul de la PC!!! Sheghidap, sheghidap!
Domle, nu punem si noi de-un club, o reuniune oficiala la Buc soon? sa ne vedem in gasca mare, sa chefuim? Poate de 1 martie, 8 martie?...ma gandesc...oare cum pica zilele astea in saptamana in 2008? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) This post has been edited by dr_wise: Jan 4 2008, 11:43 PM |
|
|
|
Jan 4 2008, 11:45 PM
|
|
|
ai hev nau fachin aidia
|
|
|
|
| fortelady |
Jan 4 2008, 11:45 PM
|
|
Musafir |
ia uite ce asculta duamnele pe aici (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
io n-am nimic impotriva, da nush programu meu (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ca de obicei (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
| dr_wise |
Jan 4 2008, 11:48 PM
|
|
Musafir |
Mai, am intrat pe youtube sa ascult Liviu Vasilica - Hai hai cu trasioara si, ce vazui? A murit Liviu Vasilica, ca mie nu-mi vine sa cred, aia vorbesc de el la timpul trecut!!!! Aveti idee?! Sau mi se trage de la butoiu de vin?
|
|
|
|
Jan 4 2008, 11:50 PM
|
|
|
Doftoareaso, surpriza
E mort de mult , saracu... a ramas si cinta baiatul lui. Cinta bine, dar nu are vocea lu` tata su` |
|
|
|
| fortelady |
Jan 4 2008, 11:50 PM
|
|
Musafir |
da, a murit de vreun an doi (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 28th December 2025 - 05:39 PM |
|
|