IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

2207 Pages V  « < 1029 1030 1031 1032 1033 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge, Muzica, bautura, barfe, conversatie
Diana.
post Jan 4 2008, 11:52 PM
Post #10301

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Da, saracu`, Dumnezeu sa-l ierte! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Doftoseraso, inca una tintareasca, ca-s faine... pacat ca nu mai inteleg tot
Go to the top of the page

+Quote Post
dr_wise
post Jan 4 2008, 11:57 PM
Post #10302

Musafir

Dumnezeu sa-l odihneasca, n-am stiut! El si Floarea Calota sunt pentru mine cei mai buni cantareti de muzica populara teleormaneana, numa' ca Floarea Calota s-a bagat in politica, ce i-o fi trebuit?
Chiar nu-i inteleg pe unii oameni, le da Dzeu har pt o meserie anume si ei isi bat joc de el! Mai acu' ceva vreme in urma, cand au fost alegerile pt parlamentul european, l-am vazut pe dr Irinel Popescu candidand din partea Partidului Conservator...hmmm, mi s-a parut un sacrilegiu! Sa fii asa de bun in ceea ce faci si totusi sa renunti la harul tau pt un post de parlamentar european! Oamenii astia isi bat joc de rostul lor pe pamant, parerea mea...

Diana, ti-ai propus sa ma vezi cu fotoliul de la PC rupt in noaptea asta?! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) imi place cantecul asta armanesc, mama mamaaaa! Da' sa ma vezi cu cata placere le dansez! Am invatat 3 dansuri armanesti la ultima petrecere la care am fost in noiembrie, botezul copilului unui coleg...eu sunt singura romanca intr-o gasca de macedoneni la office! Si la fiecare petrecere, hop si eu, ma cheama la nunti, botezuri. La botezul asta a fost muzica armaneasca, romaneasca, greceasca, s-a dansat in draci si s-a intamplat sa apara un partener de afaceri olandez exact in weekendul cu pricina. L-au invitat la petrecere...mai, a ramas ala cu gura cascata, zicea ca la ei botezul e cat se poate de simplu, merg la biserica, apoi acasa, o masa mica cu rudele si gata....ei, aici fuse masa ca la romani, alai de invitati ca la armani, petrecere ca la ambele natii, o nebunie! L-am luat pe olandezul zburator la dans si l-am topait de i-au sarit capacele...si cred ca stii cat dureaza o hora armaneasca, imbatranesti pana cand se termina...saracul, nu mai putea! I-am zis, Remco, ia vezi, ca n-ai conditie fizica, in concluzie, nu prea e buna logistica la petrecerile voastre, te rog sa mergi acasa si sa aplici ce-ai invatat aici! Imi pare rau ca la "Brasoveanca" a plecat...era mai lenta, taman buna!

This post has been edited by dr_wise: Jan 5 2008, 12:09 AM

+Quote Post
Fanny
post Jan 4 2008, 11:57 PM
Post #10303

Moderator Global

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,055

QUOTE(Ala80 @ Jan 4 2008, 07:21 PM) *
Azi am aflat ca l-au furat pe Dobby la o luna dupa ce l-am dat. Pur si simplu a disparut din curte. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) La naiba!

Ceeee? (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
Sa-l echipez pe Blue cu palarie de detectiv si-l trimit in cautari?
(IMG:style_emoticons/default/detective.gif)

+Quote Post
Ala80
post Jan 5 2008, 12:02 AM
Post #10304

Oli, Popeye's babe

Member No.: 194

N-ar fi rau. Poate simte miros de tati si-l gaseste mai repede. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

+Quote Post
Diana.
post Jan 5 2008, 12:10 AM
Post #10305

Fondator eLady.ro

Dobby e cupilu Blu?

+Quote Post
lxn
post Jan 5 2008, 12:11 AM
Post #10306

Musafir

Eu m-as cam reuni cu voi, petrecaretelor! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
M-a cam bagat sub masa beuturica, deh, daca o fost din belsug, plus ase melodii de merg la suflet, ptiuuuuu! Va zic noapte buna, hic, parol! ... si sa ne reimbatam...vedem maine, dulcineelor!

+Quote Post
Diana.
post Jan 5 2008, 12:13 AM
Post #10307

Fondator eLady.ro

Pup Lexie! (IMG:style_emoticons/default/friends3.gif)

+Quote Post
lxn
post Jan 5 2008, 12:17 AM
Post #10308

Musafir

Pup Maatzucule! (IMG:style_emoticons/default/haninoroc.gif) (IMG:style_emoticons/default/friends3.gif)

+Quote Post
Ala80
post Jan 5 2008, 12:18 AM
Post #10309

Oli, Popeye's babe

Member No.: 194

Blue e copilul lui Dobby si al Lisei. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

Noapte buna, lxn!

+Quote Post
dr_wise
post Jan 5 2008, 12:20 AM
Post #10310

Musafir

Mie-mi venii un chef de dans amu...n-am stare! Si ar trebui sa ma culc, ca maine e MUSAI s-o tai la aerobic de dimineata, prea am tras chiulu in ultima vreme, ba o raceala, ba sarbatorile de iarna, ce mai, trebuie data militaria jos din pod!

+Quote Post

2207 Pages V  « < 1029 1030 1031 1032 1033 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 28th December 2025 - 03:40 PM