![]() ![]() |
Jan 5 2008, 12:48 AM
|
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 |
Noapte buna, Cleo... imi pare rau ca esti bolnavioara,lasa ca te pui tu pe picioare... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
Jan 5 2008, 12:52 AM
|
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 |
pai pt voi 'noapte buna' ca io de-abia am vinit la povesti (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Acum ma simt bine, dar am avut o racela urata si de fapt antibioticul e pt sinuzita. Baiul e ca nu putui sa beau nimic de sarbatori (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) |
|
|
|
| dr_wise |
Jan 5 2008, 12:55 AM
|
|
Musafir |
Cleo dear, fii atenta aici la antibioticul meu, de vreo 2 sapt, de cand am descoperit ca nici macar Augmentin (sau cum l-o chema) n-are lipici la virusii mei nabadaiosi....vin rosu sec si branza cu mucegai nobil....sanatate curata! De la Nenea MM citire. Ce mai, au inceput sa-mi fie dragi francezii, si asta numa' datorita lui Michel Montignac. Pana la el nu-i puteam suferi! Imi place cum gandesc!
PS: hmm, tequila? sunt virgina la asta...are gust bunacios? This post has been edited by dr_wise: Jan 5 2008, 12:57 AM |
|
|
|
Jan 5 2008, 01:03 AM
|
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 |
vin rosu sec si branza cu mucegai nobil.... PS: hmm, tequila? sunt virgina la asta...are gust bunacios? Haoleuuuuuuuuu asta-mi place mie de mor, minca-te-as! Moaaama, zice al meu ca-s nebua ca bag in mine as aceva dar e ...ooooooooof! stai sa dau o raita la frigider, cred ca am o buzatica pe-aici... tequilla.. sincer, e singur abautura care m-a dat lata din doua pahare (si io is destul de "rezistenta" (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ) desi nu am simtit domle ca ar fi tare... (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) |
|
|
|
Jan 5 2008, 01:03 AM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 |
Eu m-am cam ametit, asa ca va pup si ma bag in pat. Sper ca azi adorm mai devreme de 5 (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
|
|
|
|
Jan 5 2008, 01:04 AM
|
|
|
Ce misto, scriu ca un om beat!
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Szi, darling, lasa ca si io tot la 5 am stins felinarele... |
|
|
|
Jan 5 2008, 01:05 AM
|
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 |
Cleo dear, fii atenta aici la antibioticul meu, de vreo 2 sapt, de cand am descoperit ca nici macar Augmentin (sau cum l-o chema) n-are lipici la virusii mei nabadaiosi....vin rosu sec si branza cu mucegai nobil....sanatate curata! De la Nenea MM citire. Ce mai, au inceput sa-mi fie dragi francezii, si asta numa' datorita lui Michel Montignac. Pana la el nu-i puteam suferi! Imi place cum gandesc! PS: hmm, tequila? sunt virgina la asta...are gust bunacios? (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) ti-am citit la MM leacul pt dureri de gat . am sa-l incerc daca o fi cazul . 2 zile mai sint neserioasa apoi intru-n rand cu lumea si-mi umplu frigiderul cu vin si branze mucegaite tequila? pui sare pe mana lingi, dai peste cap dusca de tarie si lingi repede dintr-o lamaie. Altfel e (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) |
|
|
|
Jan 5 2008, 01:11 AM
|
|
|
Io m-am dus pe copca de la sunrise, ca ierea dulseee... nu de la shots! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
|
Jan 5 2008, 02:07 AM
|
|
|
Doar eu.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,133 Joined: 19-December 05 From: Peste tot.. Member No.: 120 |
Moaaa ce dezmat a fost pe aici asta seara!!!!A fost plin baruuuu!!!!Io am bucatarit asta seara si apoi m-am uitat la AMERICAN HISTORY X..ce-as fi stat si io cu voi p-aci
Mai e cineva la orizont? |
|
|
|
Jan 5 2008, 02:11 AM
|
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 |
io, dar pleaca fata! si fara impleticeli, sa se noteze va rog!
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 28th December 2025 - 01:34 PM |
|
|