IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

2207 Pages V  « < 1032 1033 1034 1035 1036 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge, Muzica, bautura, barfe, conversatie
Diana.
post Jan 5 2008, 02:15 AM
Post #10331

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Io , prezent!
fantaaaa
ma distrez
citeam pe net o reteta de "parizel in aluat": cica se ia tubu de parizelu` se pune pe o bucata de coca de piine, se da la cuptor si e "deliciiiiiiiiios"
rea mai sint
Go to the top of the page

+Quote Post
fantasy
post Jan 5 2008, 02:29 AM
Post #10332

Doar eu..

Group: Membru de Onoare
From: Peste tot..
Member No.: 120

(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Io mai citeam cate ceva pe forum ca nu prea am loc la calc de cand isi face al meu licenta..A da!Si bag in mine o amandina si o tarta la ora asta ca sa ma fac cat malu' Bulgariei!!!!!!!da ma simt bine,nu mi-e somn si caut un film sa ma uit (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Di tu sper ca nu mai esti la munca ca ma speri fomeie!

+Quote Post
Diana.
post Jan 5 2008, 02:37 AM
Post #10333

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ba da, is la biurau (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
pescarush
post Jan 5 2008, 04:32 AM
Post #10334

Musafir

ajunsei si eu acasa. cu mana pe inima spui ca m-ati facut sa plang cu cantecele astea.
si am baut eu vinul din paharul ala pe care ni l-ai oferit maat (chiar vin rosu imi pusesem in pahar inainte de a-mi lua laptopul in brate)

+Quote Post
fortelady
post Jan 5 2008, 10:21 AM
Post #10335

Musafir

trezireaaaaaaa! un-doi-trei-patru un-doi-trei-patru
s-a intors unu din motani, cel care a disparut cu zapada odata!
plangea mama, plangeam eu prin batista, plangea sor-mea.. ca animalu' era si racit si cu raie, si cine stie pe unde o fi murit inghetat...
a revenit de dimineata, proaspat ca o panseluta, sanatos, satul... ooooooof copiii astia!

+Quote Post
divi2007
post Jan 5 2008, 11:25 AM
Post #10336

Musafir

aseara dupa ce m am uitat pe pozele cu animalutele voastre am visat ca un motan gri se juca cu mine si si a deschis ghearele dar nu m a muscat asa terorizata eram in vis cand i am vazut gherutele (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif)
doamne am ajuns sa visez din cauza vostra (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)

azi ma duc la house of art sunt reduceri de 70% (IMG:style_emoticons/default/happy.gif)

ieri la kenvelo nimic n am gasit zici ca aratau toate a second (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif)

+Quote Post
Fanny
post Jan 5 2008, 11:43 AM
Post #10337

Moderator Global

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,055

Divi, (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) parol ca nu era al meu. Blue, dupa ce prinde cu gherutele a si capsat! tac-pac, usurel si finut, ca-i baiet cu stil. (IMG:style_emoticons/default/happy.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Forte, cupchilul tau merita o masa pe cinste! ca-i mic si obosit. (IMG:style_emoticons/default/fluierat.gif)

+Quote Post
fortelady
post Jan 5 2008, 11:48 AM
Post #10338

Musafir

pai ce masa? ca a mancat 3 crontzanei si doua linguri de iaurt. cine l-a gazduit, l-a gazduit bine (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) si io care pusesem graul la fiert pentru coliva (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif)

+Quote Post
divi2007
post Jan 5 2008, 11:50 AM
Post #10339

Musafir

atunci clar nu era al tau (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
eu mai mica aveam 2 pisici la tara si una s a urcat in copac si mieuna eu crezand ca vrea sa se dea jos am incercat sa o iau ,
mama mi a lasat niste urme si cum era si vara ca nu puteai purta maneca lunga eram de toata frumusetea toata lumea se uita la mainile mele (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
kalua
post Jan 5 2008, 12:35 PM
Post #10340

Musafir

forte, ce fiu ratacitor ai! Da' ce frumos ca s-a intors si mai ales in ce stare s-a intors! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post

2207 Pages V  « < 1032 1033 1034 1035 1036 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 28th December 2025 - 01:38 PM