![]() ![]() |
| fortelady |
Jan 5 2008, 01:10 PM
|
|
Musafir |
da. in timp ce fiul mare s-a intors azi noapte, cel mic a plecat si el sa se bata cu zapada cu fetele (IMG:style_emoticons/default/frustaremare.gif) (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
am fost sa deszapezesc masina. m-am chinuit eu cat m-am chinuit (frateee ce sistem are lopata mea de a-si lungi coada!) am cerut ajutor la lungitul cozii si pana la urma m-a ajutat la curatat un baiat dragut din blocul de alaturi. eram in zapada pana la genunchi, pe jumatate din masina aveam minim 40 cm de zapada, pe restu' era tabla goala... acuma vad ca s-a intrunit comitetul de locatari la noi, sa dea zapada de pe straduta din spate |
|
|
|
| rozy |
Jan 5 2008, 01:24 PM
|
|
Musafir |
'neata! dorm ca un porc nesimtit (IMG:style_emoticons/default/yawn.gif) parca as trage si eu o fuga pana la house of art...daca tot sunt reduceri...sa-mi iau un pulover...de! daca am bani(lucru rar la mine (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) )...dar parca ceva ma indeamna sa nu-i cheltui ca o sa-mi trebuiasca mai incolo (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) sunt o handicapata (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) crek trebuia sa ma fac economist (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
Jan 5 2008, 01:30 PM
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 |
neatza.. rozy (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
am ajuns acasa, MARE vrajeala ca e naspa in Bucuresti! ce zapada, domle? am mers ca vara pe strada pana aici. intr-adevar, masinile parcate (in parcari sau nu) erau troienite, dar nu e asa de tragic cum se auzea. au inceput reducerile? (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) inseamna ca nu ies din casa.. - at -divi: n-o fi fost matza me? ca ea e gri (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) .. dar e fetita (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
|
| fortelady |
Jan 5 2008, 01:38 PM
|
|
Musafir |
Meg, te invit la o partida de deszapezit? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) am dat zapada 2 ore la masina si ar mai fi o stradutza de curatat (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
Jan 5 2008, 01:43 PM
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 |
(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) atunci depinde de zona in care stai.
la noi si-au facut treaba baietii! ne-am chinuit si noi putin pana am bagat masina, era zapada, dar zapada asta era moale si usor usor a intrat cu botul si si-a facut loc. mai apoi am mai dat-o ca sa nu inghete acolo. |
|
|
|
| kary_pink |
Jan 5 2008, 03:05 PM
|
|
Musafir |
Un weekend frumos si calduros sa aveti (IMG:style_emoticons/default/sexylady.gif)
(IMG:http://i76.photobucket.com/albums/j6/kary_pink/bevande.jpg) |
|
|
|
Jan 5 2008, 03:11 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 |
Aaah, ce bine arata sucul ala (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
Eu de lunitrec la cura de dezintoxicare, asa ca profit de azi si de maine sa mai bag in mine chestii neconforme si alcoale (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
Jan 5 2008, 03:20 PM
|
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 |
Neaaaata gagci: ce natam e 3:lol:!
Forte, ti-am zis io ca cupilul e plecat dupa fumei si ca se-ntoarce! na, slava Domnului, am fost pocita... ca mi se facuse si mie chelea de gaina cind am auzit ce o facut! |
|
|
|
Jan 5 2008, 03:28 PM
|
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 751 Joined: 14-April 07 Member No.: 1,478 |
Neata...(IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
Jan 5 2008, 04:06 PM
|
|
|
Mamuca crocodililor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 945 Joined: 4-May 07 From: Din floare in floare :) Member No.: 1,584 |
salutare, fetelor!! dar ati stat la taclale bine in noul bar. am avut ce citi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
eu-s in pregateli pentru maine (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 28th December 2025 - 11:12 AM |
|
|