![]() ![]() |
Jan 5 2008, 08:10 PM
|
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 132 Joined: 27-February 06 From: Bucuresti Member No.: 244 |
I know, I know, sefa! Or maybe it's not me ... hmmm ... To BEE or not to BEE! Bee Movie rocks (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) !
No more Dobby? (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Flori, trimite baiatul sa-l caute pe ta'su... |
|
|
|
| angeldust |
Jan 5 2008, 08:22 PM
|
|
Musafir |
Ce noapte cu busuiocul sub perna??? nu ma speria meeey ca am visat ceva f najpa :|
|
|
|
|
Jan 5 2008, 08:26 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 |
Cum Angel nu stii?! Ca sa iti visezi ursitul. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Damn..nu am busuioc, mi-am pierdut sansa! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) |
|
|
|
| angeldust |
Jan 5 2008, 08:30 PM
|
|
Musafir |
Pai si a fost sau la noapte e??? ai grija ce zici ca io azi noapte am avut cosmaruri cu Ex (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Doamne fereste si pazeste! Ptiu Ptiu!
|
|
|
|
Jan 5 2008, 08:31 PM
|
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 |
io am avut busuioc dar l-am lasat la birou... (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) La naiba, iar l-am visat pe barbata-miu... si fara busuioc! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
|
|
|
|
Jan 5 2008, 08:34 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 |
Asta noapte e. (cred)
Dar, oricum, e cu poveste. Sa v-o spun. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Cica trebuie sa mananci o turta ceva, foarte sarata, iar cel care iti va aduce apa in vis, acela e ursitul!! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
|
Jan 5 2008, 08:34 PM
|
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 |
Ma diuc sa halesc: am supa de gaina cu taitei adevarati si cotlet de potc la gratar cu salata de rosii-ciresica, plus feta cu rigani si ulei de masline real thing. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) damn, ma fac cit vaca, da` masculii tot se uitra dupa mine, a dracu`.. e, a woman has to do what a real woman has to do, nu? (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
|
|
|
|
| angeldust |
Jan 5 2008, 08:37 PM
|
|
Musafir |
Bine ca mi-ai facut pofta si io nu am prin frigider decat lapte si prajiturele cu portocale (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) ( Io ce manc acu?????
|
|
|
|
| roxanica10 |
Jan 5 2008, 08:47 PM
|
|
Musafir |
Seara buna dragutelor. Eu stau in pat si n-am chef de nimic. Am terminat azi 'Can you keep a secret' de Kinsella si mi-a placut mult. Apoi am facut teme la franca si uite asa s-a dus ziua mea.
Cleo, mutla sanatate. Szi, eu incep de marti conformitatile (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Mai fetelor, am pus si eu vreo 2 ani la rand busuioc sub perna si nici vorba de vis cu EL. Incercati voi, ca poate da roade la voi. |
|
|
|
Jan 5 2008, 08:53 PM
|
|
|
Rox, pai daca nu ai mancat si turta aia sarata?! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) The One nu te lasa sa suferi de sete si vine sa te adape! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 28th December 2025 - 09:19 AM |
|
|