![]() ![]() |
| angeldust |
Jan 5 2008, 09:32 PM
|
|
Musafir |
Am io o teorie : eu cred ca oricat de bine au incercat sa ascunda asta...toti masculii ce s-au perindat pe aci pe forum au tras speranta la ceva gagicute care pica repede la doua dume alese cu grija. Si nah...n-au prea gasit. Sau or fi gasit? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
|
|
|
|
| rozy |
Jan 5 2008, 09:36 PM
|
|
Musafir |
eu stiu un barbat care mai intra din cand in cand pe forum! amicul meu shoru...pe care il macina curiozitatea...ce mai scriu eu pe aici?profit si il salut pe aceasta cale (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
mi-am facut ciuperci cu ton..si dupa papa bun mere un pahar de vin alb..sper sa mai am...sa nu-l fi lins bunica-mea (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) |
|
|
|
Jan 5 2008, 09:40 PM
|
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 132 Joined: 27-February 06 From: Bucuresti Member No.: 244 |
ingeras, ai o prietena ... hmmm, desi ea sustine ca nu e prietena ... care te poate lamuri in detaliu.
|
|
|
|
Jan 5 2008, 09:47 PM
|
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 |
Angel, anytime!
Punkreas, nu dai si tu din Baileys Mint-ul ala ascuns in bar? |
|
|
|
Jan 5 2008, 09:48 PM
|
|
|
Mamuca crocodililor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 945 Joined: 4-May 07 From: Din floare in floare :) Member No.: 1,584 |
buna seara! eu mi-am pus noua achizitie la treaba (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) a facut o mamaliga cu un pesteeee....sa te lingi pana la coate, nu alta! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
|
|
|
|
Jan 5 2008, 09:52 PM
|
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 132 Joined: 27-February 06 From: Bucuresti Member No.: 244 |
pai eu vad vreo 3 sticle in bar plus una in debara, alcoolista ce esti. cand dreacu' ai strans atatea? hmmm, tre' sa se intoarca si sor'mea. poate iti aduce niste lichior Mozart.
Iti donez tot ce am cu cea mai mare placere. |
|
|
|
| rozy |
Jan 5 2008, 09:52 PM
|
|
Musafir |
ppfff...tre sa ma multumesc cu un pahar de cola...vinu' is gone (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) si mi-am rupt si o unghie (IMG:style_emoticons/default/mad.gif)
si ca desert....bomboanele din brad (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
Jan 5 2008, 09:53 PM
|
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 |
Doar ala cu menta imi place. In rest, oh well, m-am reprofilat. (IMG:style_emoticons/default/sexylady.gif)
|
|
|
|
Jan 5 2008, 09:54 PM
|
|
|
sau nu donez, dau la schimb cu vin rosu - obligatoriu sa fie bun pt fiert. iar o experta in vinuri asa cum esti matale nu imi poate oferi chiar orice...
And say hello to Popeye (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
| angeldust |
Jan 5 2008, 10:08 PM
|
|
Musafir |
pankreasule io nu stiu despre ce vorbesti (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) ce prietena am si io nu stiu? ca io din cate stiu nu am prietene (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) I'm too selfish and evil (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Anyway io ma retrag ca vad ca ati dat-o in halcoale pe aci si mi-e frica de ce o sa spuneti la betie (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 28th December 2025 - 07:24 AM |
|
|