![]() ![]() |
Jan 6 2008, 12:30 PM
|
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 |
Neata!
Eu l-am visat pe Dobby. Se pune? (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif) Ma duc sa-mi fac o cafea. Va aduc si voua. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
|
Jan 6 2008, 12:34 PM
|
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 |
Uf, Ala! Se pune, se pune! Sper sa-l gasesti sau se te gaseasca el pe tine! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Si la Bucuresti ninge, dar cu fulgi mici si desi. Mai tarlu iesim la o bulgareala? |
|
|
|
| fortelady |
Jan 6 2008, 12:36 PM
|
|
Musafir |
da, se pune (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
doar n-o sa-i strici acuma increderea in sine baiatului sa-i explici ca in afara de castronu' cu mancare mai exista si alte chestii pe lumea asta (shhht sa nu auda minou!) nu mai stiu ce am visat azi noapte (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) da incerc sa-mi aduc aminte. presupun ca horror, ca de obicei. ma duc sa imi pun sosete, ca imi e un frig de mor, bate crivatu' la mine in casa, si ma doare si burta (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) statu' in zapada dauneaza grav ovarelor mele |
|
|
|
Jan 6 2008, 12:48 PM
|
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,405 Joined: 20-December 06 Member No.: 868 |
Noapte buna! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Sa ne spuneti ce ati visat, fetele in cauza!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mai zapacita ca mine n-o sa vedeti. Pen' ca m-am culcat very very very late, am uitat sa-mi pun busuiocu' arza-l focu' sub perna, asa ca n-am cum sa va satisfac curiozitatea. Dar nu stiu de ce, nici nu-mi pare rau c-am ratat ocazia. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
|
| fortelady |
Jan 6 2008, 01:06 PM
|
|
Musafir |
eu am busuioc la plic, si oregano si usturoi pudra. ti le trimit?
|
|
|
|
| angeldust |
Jan 6 2008, 01:14 PM
|
|
Musafir |
Io am avut numai cosmaruri f tembele...cu poduri..cu ape si inundatii. Si am visat o droaie de masculi printre care si un fost coleg de liceu cu care nu am mai vb de ani buni si chiar nu stiu de ce l-am visat, dar un lucru stiu sigur : n-are cum sa fie ala ursitul (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
|
|
|
|
| kary_pink |
Jan 6 2008, 01:34 PM
|
|
Musafir |
Ceva se intampla daca am visat toate o droaie de masculi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Cica trebuie unul acolo sa va sclipeasca la ochi si ala e (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
O zi frumoasa va doresc (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
|
| walpurgik |
Jan 6 2008, 01:40 PM
|
|
Musafir |
Io am avut numai cosmaruri f tembele...cu poduri..cu ape si inundatii. Iti vine a crezi ca si eu ma trezii tot pe inundatii si pe un pod iar in fata mea o masinuta a sfeclit-o-n apa. (IMG:style_emoticons/default/omg.gif) Que passa, Dios mio? (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif) This post has been edited by walpurgik: Jan 6 2008, 01:41 PM |
|
|
|
| angeldust |
Jan 6 2008, 01:46 PM
|
|
Musafir |
Vine sfarsitul lumii e clar (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Ma duc sa imi fac plinul de popcorn pentru cand o sa inceapa (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
|
| fortelady |
Jan 6 2008, 01:47 PM
|
|
Musafir |
noi am facut un salau la cuptor (reteta lu kalua) si acum inainte de a manca fierbem tzuica (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 28th December 2025 - 01:28 AM |
|
|