![]() ![]() |
Jan 6 2008, 08:45 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 |
Nici eu Meg (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) , atata ordine pt. mine e enervanta, de aia nu sunt fan Germania.
Eu mai tin bradul ca-mi place de el poate vre-o sapt sau m. mult. |
|
|
|
| lxn |
Jan 6 2008, 08:45 PM
|
|
Musafir |
M-am trezit, facut ochi, bagat iar mancarica buna in burtique... acum ma gandesc cu groaza ca maine trebuie sa merg la facultate si ca trebuie sa-mi termin toate proiectele sapt asta, sa le pot preda sapt viitoare... si nici nu o sa mai am laptopul acasa, o sa ma bat cu tata pe computer (IMG:style_emoticons/default/trozneala.gif) Afurisita zapada asta cand trebuie sa te deplasezi cu ob'ecte pretioase, dom'le! (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) (IMG:style_emoticons/default/frustaremare.gif)
|
|
|
|
| rozy |
Jan 6 2008, 08:59 PM
|
|
Musafir |
ninje mumos la galati (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
|
|
|
|
| lxn |
Jan 6 2008, 10:07 PM
|
|
Musafir |
Ce liniste-i! Nu tu baute, nu tu cantari, nu tu voie buna.... si asa ma paste o tristete, nu stiu ce am de o saptamana incoace, sunt tare mahnita (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
|
|
|
|
| divi2007 |
Jan 6 2008, 10:11 PM
|
|
Musafir |
|
|
|
|
Jan 6 2008, 10:20 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 |
Azi am avut o zi de imi venea sa stau in pat sa vegetez sau eventual sa citesc o carte.
Si eu am o perioada cam fara chef, cred ca tre' sa mananc mai usor ca sunt ca o molusca de ceva vreme. Si de sapt viitoare ma duc la aerobic sper. M-as duce undeva si la baschet da' n-am cu cine:( |
|
|
|
| lxn |
Jan 6 2008, 10:35 PM
|
|
Musafir |
As juca un baschet. Dar ce ma tenteaza cel mai mult in perioada asta sunt doua chestii tare opuse: ski si inot (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif) Nu am reusit sa practic nici unul in 2007, sper in 2008 sa reusesc, cumva cumva.
Ce-o fi cu "depresia" asta pe capul noastru? Di, unde esti sa incingi spiritele? (IMG:style_emoticons/default/wbounce.gif) |
|
|
|
| kalua |
Jan 6 2008, 10:52 PM
|
|
Musafir |
Iiiihaaaa! (IMG:style_emoticons/default/pistolar.gif) Ce-i cu voi? (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
(IMG:http://www.heracleavini.it/img/8.JPG) Doctoreasa nopastra sa se zgaiasca bine de tot la sticla s-apoi sa zica daca e mutumita cu alegerea mea. Si pentru fetele mai...fete: (IMG:http://img.chefkoch.de/forumuploads/50/189570/2656838/Prosecco.jpg) |
|
|
|
| lxn |
Jan 6 2008, 11:05 PM
|
|
Musafir |
Miam miam, kalua, exact ce aveam nevoie! Dar alcoolul provoaca si plans, ce ma fac daca ma afund in loc sa ma ridic (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) ? In orice caz, un piscot si o sampanie nu se refuza niciodata, mai ales oferite de o lady! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
|
| pescarush |
Jan 6 2008, 11:25 PM
|
|
Musafir |
La Multi Ani! fluturas, si din partea mea. un pahar de sampanie servesc si eu, si apoi ma fac cuminte. gata distractia, de maine, inapoi la instructie.
acum ma duc sa desfac si eu bradul, sa-l scot afara, ca si la noi se strang brazii saptamana care urmeaza. |
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 27th December 2025 - 09:20 PM |
|
|