![]() ![]() |
| fortelady |
Mar 18 2007, 11:20 AM
|
|
Musafir |
hello!
eu numa vreo 9. da tot bine ma simt... acum fug la piata sa fac aprovizionarea si sa imi mai iau plante (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
Mar 18 2007, 11:24 AM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 |
Eu 10 ore. Si ma simt foarte bine (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
Mar 18 2007, 11:32 AM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 |
eu 9 si ma doare capul (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
daca sunt frumoase? sunt bestialeee .. buna dimineatza!! nu am zis nu? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:style_emoticons/default/haninoroc.gif) |
|
|
|
| kalua |
Mar 18 2007, 11:34 AM
|
|
Musafir |
Si eu am un somn in mine de nu-i adevarat. Cred ca-i astenie de primavara. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Si de maine cica vine iarna (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) cu zapada, frig, tot tacamul. (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) |
|
|
|
Mar 18 2007, 11:38 AM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 |
Doamne fereste! Eu am auzit ca vin ploile, dar zapada, sper sa nu.
Azi insa, e o zi foarte frumoasa (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) |
|
|
|
Mar 18 2007, 11:50 AM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 |
e mult prea tare afara
as iesi la cumparaturi...adica la piata pentru casa ca trebuie sa hranesc familia. dar surioara mea e la focsani si nu-mi place sa ma duc singura....si asadar stau si ma gandesc ce as putea sa fac....cred ca imi iau cainele si plec...de nebuna.. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:style_emoticons/default/haninoroc.gif) |
|
|
|
| kalua |
Mar 18 2007, 12:30 PM
|
|
Musafir |
Omu' meu plus copilu' au plecat la socrella, sunt singura acasa! (IMG:style_emoticons/default/dance.gif)
Si am o gramada de treburi de facut: sa ma vopsesc, la bucatarie mai multe chestii, o tura de calcat si sa mai strang in urma lor. Seara inca o runda de calcat si manichiura. La voi mai tine vremea buna, abia pe vinerea viitoare scad temperaturile. Dar sa dea Domnul sa nu vina zapada si la voi! (IMG:style_emoticons/default/pls.gif) |
|
|
|
| fortelady |
Mar 18 2007, 01:05 PM
|
|
Musafir |
offf/ si eu astept sa vina vremea aia calda si ziua si noaptea sa imi scot plantele la aer.
mi-am luat panselute. o muscata. un brat de narcise si lalele. un trandarif pt mama... si diverse maruntisuri.... |
|
|
|
| angeldust |
Mar 18 2007, 01:17 PM
|
|
Musafir |
ce??? iar vine frigul? nu pot sa cred! protestez! fac contestatie!! (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
|
|
|
|
Mar 18 2007, 01:36 PM
|
|
|
deci daca sapt viitoare e frig..in weekend...io nu ma mai joc
sapt viitoare plecam cu firma la padure 3 zile...tot weekend-ul...doar nu o sa stau cu shuba pe mine nu?? si is tare obosita....jur ca nu mai beau (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:style_emoticons/default/haninoroc.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 14th November 2025 - 03:47 AM |
|
|