![]() ![]() |
| rozy |
Jan 6 2008, 11:26 PM
|
|
Musafir |
va insotesc la beutura...eu am dat pe gat un vin alb de tara (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) show must go on!
|
|
|
|
| fortelady |
Jan 6 2008, 11:30 PM
|
|
Musafir |
neatza (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )
am fost la film intr-o costumatie de mare angajament, unghii mov, fusta gri, ciorapi verzi si bluza rosie. erau singurele haine care n-aveau nevoie sa fie calcate inainte de a pleca (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) - arat fix ca paiatele de la circ |
|
|
|
Jan 6 2008, 11:33 PM
|
|
|
Mamuca crocodililor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 945 Joined: 4-May 07 From: Din floare in floare :) Member No.: 1,584 |
multumesc, pescarush! (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif)
|
|
|
|
| dr_wise |
Jan 6 2008, 11:33 PM
|
|
Musafir |
Me too, me too! M-am zgait, ihaaaaaaa! (IMG:style_emoticons/default/pistolar.gif) acu' pot da dau o dusca pe gat?
Mai, sa stiti ca eu n-am stat, de o ora ascult muzica armaneasca, ca-mi facu pofta Diana de zbantuiala de acum doua nopti. Si am ramas neterminata!!! Mamaaaaaa, ce chef de topaiala am! Habar n-aveti! Da' merge si-un pahar de vin bun, eventual un Amareto Disarono in deschiderea petrecerii... Fluturas, La Multi Ani si din partea mea! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:style_emoticons/default/lamultiani.gif) Lui Diana ce i-ati facut fratilor? Ca nu misca-n front....doarme si pt noptile trecute? This post has been edited by dr_wise: Jan 6 2008, 11:35 PM |
|
|
|
| lxn |
Jan 6 2008, 11:36 PM
|
|
Musafir |
Gata, ma retrag, trista ca maine-i luni, dar ce sa-i faci, las' ca vine el weekendu'! (IMG:style_emoticons/default/ph34r.gif)
Aveti grija ce mai visati, fara inundatii si alte calamitati naturale! Va tzuc, dragelor! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
|
Jan 6 2008, 11:41 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 |
Ca bine zici, maine-i luni (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
|
|
|
|
| fortelady |
Jan 6 2008, 11:53 PM
|
|
Musafir |
la multi ani (cu intarziere) si de la mine !
|
|
|
|
| pescarush |
Jan 6 2008, 11:58 PM
|
|
Musafir |
yep, luni again.
dar stiti ceva? am planuri mari pe anul asta. nici nu ma mai stresez ca e luni, sau miercuri, sau vineri. traiesc si profit de fiecare clipa. un pic m-a ajutat doctoreasa, cu gandirea ei optimista. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
|
Jan 7 2008, 12:18 AM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 |
M-am trezit, facut ochi, bagat iar mancarica buna in burtique... acum ma gandesc cu groaza ca maine trebuie sa merg la facultate si ca trebuie sa-mi termin toate proiectele sapt asta, sa le pot preda sapt viitoare... (IMG:style_emoticons/default/frustaremare.gif) Nu-mi aminti...!! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) La multi ani si de la mine, Fluturas!!! Sa ne cresti ditamai fluturele!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif) |
|
|
|
Jan 7 2008, 12:32 AM
|
|
|
Mamuca crocodililor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 945 Joined: 4-May 07 From: Din floare in floare :) Member No.: 1,584 |
multam, fetele! (IMG:style_emoticons/default/grouphug.gif)
la multi ani tuturor ioanelor!! (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 27th December 2025 - 08:57 PM |
|
|