IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

2207 Pages V  « < 1050 1051 1052 1053 1054 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge, Muzica, bautura, barfe, conversatie
Fanny
post Jan 7 2008, 03:48 AM
Post #10511

Moderator Global

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,055

Da da.. pe 7 Oanele si Ioanele dau de beut! (IMG:style_emoticons/default/haninoroc.gif)
Fetele veseliti-va ziua asta si fiti puse pe sotii. Din batrani se zice ca cine nu rade azi nu rade tot anul. scary thought!
Go to the top of the page

+Quote Post
Szimcsi
post Jan 7 2008, 09:10 AM
Post #10512

V.I.P.

From: Six feet from the edge
Member No.: 146

Neata. Ghici cine a venit pe jos la birou? (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

+Quote Post
Master of Norule...
post Jan 7 2008, 10:19 AM
Post #10513

V.I.P.

From: Flower power
Member No.: 1,880

'Neata,
La multi ani la toate Ioanele.
Lxn sa inveti sa skiezi ca e merita 1000%. Poti incerca cu placa ca e mai usor asa zic cei care s-au dat cu ski-urile si apoi cu placa.Cica senzatia de alunecare e mai intens simtita cu placa.
Spooooooooooooooooooor la proiecte, las ca se termina si facultatea dar apoi cand o sa mergi la servici o sa-i duci dorul.

+Quote Post
Bacardi_Girl
post Jan 7 2008, 10:52 AM
Post #10514

Membru de Onoare

Member No.: 265

'Neataaaa! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Forte n-ai vazut reclama aia la schweppes (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Si pentru ca astazi e Sf. Ion...incepem cu ceva mai light
(IMG:http://www.dkimages.com/discover/previews/880/25093537.JPG)
Continuam cu
(IMG:http://medicineworld.org/images/blogs/alcohol-422270.jpg)
Si mai vedem pe parcurs...

+Quote Post
lxn
post Jan 7 2008, 11:05 AM
Post #10515

Musafir

Neata dragelor! Sa incep prin a ura La multi ani Ioanelor si... Ionilor, fie ei pozitivi sau negativi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/lmani.gif)

Miss, stiu sa skiez, daca se poate spune asa, am skiat de 2 ori si imi place, insa nu am mai avut ocazia. Cu snow-ul mi-e cam teama, mi se pare ca n-am control daca am picioarele legate (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif)
Cat despre facultate, nu-ti face griji, stiu cum e cu serviciul, am lucrat pe perioada anului trecut de studiu full time 6 luni, iar acum lucrez, insa la firma proprie, asa ca sunt oarecum calita.

Va doresc sa aveti o zi minunata astazi, si desi e luni, sa incercam sa trecem peste lenea care s-a cam instalat si sa privim vesele inainte: avem inca un an in fata cu atatea lucruri bune... dar poate si rele, de bucurat sau infruntat! (IMG:style_emoticons/default/calutul.gif)

(IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:style_emoticons/default/hug.gif)

Am zburat la facultate, sper sa nu aterizez in fund pe zapada, nici macar n-am incaltarile adecvate azi, avand in vedere ca nu's acasa (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)

This post has been edited by lxn: Jan 7 2008, 11:31 AM

+Quote Post
kalua
post Jan 7 2008, 11:09 AM
Post #10516

Musafir

Vine sefu', se descarca scurt la noi povestindu-ne cu ce intrebari vin marii firmei la el, apoi dispare in biroul lui si ne spune: azi sunt bine dispus numai pentru voi, pentru restul lumii nu! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
Bacardi_Girl
post Jan 7 2008, 11:15 AM
Post #10517

Membru de Onoare

Member No.: 265

(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Uite asa reuseste sefu' sa va faca sa radeti intr-o zi de luni...

+Quote Post
dr_wise
post Jan 7 2008, 03:24 PM
Post #10518

Musafir

QUOTE(kalua @ Jan 7 2008, 11:09 AM) *
Vine sefu', se descarca scurt la noi povestindu-ne cu ce intrebari vin marii firmei la el, apoi dispare in biroul lui si ne spune: azi sunt bine dispus numai pentru voi, pentru restul lumii nu! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Spune-i ca si eu sunt fooooooooooooooarte bine dispusa numa', da' numa' pt el ACUM! Oferta promotionala! Si mai spune-i ca pe fiu-meu il cheama Ionutz, ca-i onomastica lui, si-n concluzie il invit in gasca elady sa bea un pahar de sampanie cu noi...si sa ne incante privirile cu zambetul lui.... (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOf!

+Quote Post
Szimcsi
post Jan 7 2008, 04:07 PM
Post #10519

V.I.P.

From: Six feet from the edge
Member No.: 146

Da, daaaaaaa!!!! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)

+Quote Post
kalua
post Jan 7 2008, 04:27 PM
Post #10520

Musafir

L-as intreba daca l-as prinde liber, dar suna telefonul lui ca ala cu informatiile de la gara de nord. Si-ar veni, ca-i place si sampania si compania (e)lady-iurilor.

Pe la voi ninge si-i frig, aici sunt grade plus si zapada ioc. Parca vad ca vine iarna pe la sfarsitul lui februarie, inceputul lui martie. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

+Quote Post

2207 Pages V  « < 1050 1051 1052 1053 1054 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 27th December 2025 - 07:12 PM