![]() ![]() |
Jan 7 2008, 03:48 AM
|
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 |
Da da.. pe 7 Oanele si Ioanele dau de beut! (IMG:style_emoticons/default/haninoroc.gif)
Fetele veseliti-va ziua asta si fiti puse pe sotii. Din batrani se zice ca cine nu rade azi nu rade tot anul. scary thought! |
|
|
|
Jan 7 2008, 09:10 AM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 |
Neata. Ghici cine a venit pe jos la birou? (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
|
|
|
|
Jan 7 2008, 10:19 AM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 |
'Neata,
La multi ani la toate Ioanele. Lxn sa inveti sa skiezi ca e merita 1000%. Poti incerca cu placa ca e mai usor asa zic cei care s-au dat cu ski-urile si apoi cu placa.Cica senzatia de alunecare e mai intens simtita cu placa. Spooooooooooooooooooor la proiecte, las ca se termina si facultatea dar apoi cand o sa mergi la servici o sa-i duci dorul. |
|
|
|
Jan 7 2008, 10:52 AM
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,542 Joined: 13-March 06 Member No.: 265 |
'Neataaaa! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Forte n-ai vazut reclama aia la schweppes (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Si pentru ca astazi e Sf. Ion...incepem cu ceva mai light (IMG:http://www.dkimages.com/discover/previews/880/25093537.JPG) Continuam cu (IMG:http://medicineworld.org/images/blogs/alcohol-422270.jpg) Si mai vedem pe parcurs... |
|
|
|
| lxn |
Jan 7 2008, 11:05 AM
|
|
Musafir |
Neata dragelor! Sa incep prin a ura La multi ani Ioanelor si... Ionilor, fie ei pozitivi sau negativi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/lmani.gif)
Miss, stiu sa skiez, daca se poate spune asa, am skiat de 2 ori si imi place, insa nu am mai avut ocazia. Cu snow-ul mi-e cam teama, mi se pare ca n-am control daca am picioarele legate (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif) Cat despre facultate, nu-ti face griji, stiu cum e cu serviciul, am lucrat pe perioada anului trecut de studiu full time 6 luni, iar acum lucrez, insa la firma proprie, asa ca sunt oarecum calita. Va doresc sa aveti o zi minunata astazi, si desi e luni, sa incercam sa trecem peste lenea care s-a cam instalat si sa privim vesele inainte: avem inca un an in fata cu atatea lucruri bune... dar poate si rele, de bucurat sau infruntat! (IMG:style_emoticons/default/calutul.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:style_emoticons/default/hug.gif) Am zburat la facultate, sper sa nu aterizez in fund pe zapada, nici macar n-am incaltarile adecvate azi, avand in vedere ca nu's acasa (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) This post has been edited by lxn: Jan 7 2008, 11:31 AM |
|
|
|
| kalua |
Jan 7 2008, 11:09 AM
|
|
Musafir |
Vine sefu', se descarca scurt la noi povestindu-ne cu ce intrebari vin marii firmei la el, apoi dispare in biroul lui si ne spune: azi sunt bine dispus numai pentru voi, pentru restul lumii nu! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
|
Jan 7 2008, 11:15 AM
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,542 Joined: 13-March 06 Member No.: 265 |
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Uite asa reuseste sefu' sa va faca sa radeti intr-o zi de luni...
|
|
|
|
| dr_wise |
Jan 7 2008, 03:24 PM
|
|
Musafir |
Vine sefu', se descarca scurt la noi povestindu-ne cu ce intrebari vin marii firmei la el, apoi dispare in biroul lui si ne spune: azi sunt bine dispus numai pentru voi, pentru restul lumii nu! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Spune-i ca si eu sunt fooooooooooooooarte bine dispusa numa', da' numa' pt el ACUM! Oferta promotionala! Si mai spune-i ca pe fiu-meu il cheama Ionutz, ca-i onomastica lui, si-n concluzie il invit in gasca elady sa bea un pahar de sampanie cu noi...si sa ne incante privirile cu zambetul lui.... (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOf! |
|
|
|
Jan 7 2008, 04:07 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 |
Da, daaaaaaa!!!! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
|
|
|
|
| kalua |
Jan 7 2008, 04:27 PM
|
|
Musafir |
L-as intreba daca l-as prinde liber, dar suna telefonul lui ca ala cu informatiile de la gara de nord. Si-ar veni, ca-i place si sampania si compania (e)lady-iurilor.
Pe la voi ninge si-i frig, aici sunt grade plus si zapada ioc. Parca vad ca vine iarna pe la sfarsitul lui februarie, inceputul lui martie. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 27th December 2025 - 07:12 PM |
|
|