![]() ![]() |
| rozy |
Jan 7 2008, 11:42 PM
|
|
Musafir |
oricat de ciudat ar suna...si eu abia astept sa termin facultatea..si sa ma angajez! (IMG:style_emoticons/default/debile.gif) show me the money!
|
|
|
|
| lxn |
Jan 7 2008, 11:48 PM
|
|
Musafir |
Sa vezi tu ce o sa ti se acreasca de munca (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Depinde, ce-i drept, si in ce domeniu lucrezi si daca iti place ce faci, ca atunci e altceva (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
|
| kalua |
Jan 7 2008, 11:51 PM
|
|
Musafir |
Se vede ca a inceput lumea scoala, serviciu, e liniste mare pe aici, si eu tot trag cu ochiul, ba la referat, ba la elady (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ba io cred ca lumea petrece (IMG:style_emoticons/default/tararam.gif) (IMG:style_emoticons/default/haninoroc.gif) , mai fiecare cunoaste cate-un Ion, o Oana. |
|
|
|
| divi2007 |
Jan 7 2008, 11:51 PM
|
|
Musafir |
fetelor I NEED HELP la o INTREBARE disperata
ce sanse am sa mi se prelungeasca un contact de munca pe 6 luni , in contract scrie ca se poate prelungi pana la 1 an momentan expira luna asta? de cine depinde va rog chiar am nevoie de un raspuns cine stie (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) sa stiu cam ce sanse am macar |
|
|
|
| rozy |
Jan 7 2008, 11:52 PM
|
|
Musafir |
sper sa-mi placa (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) sau macar sa fie biiine platit (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
|
Jan 7 2008, 11:54 PM
|
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 |
Vine si timpul ala, Rozy.... cand o sa plangi dupa programul lejer din perioada facultatii.
Pe mine in septembrie m-a apucat iar cheful de studii si-am intrat la master... dar acum case apropie multimea de proiecte si examene (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Parca prin tinereturile mele era mai usor de imbinat facultatea cu munca. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) |
|
|
|
| lxn |
Jan 7 2008, 11:55 PM
|
|
Musafir |
Al meu e Ion..utz (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) L-am tot sarbatorit zilele astea, acu' vine si ziua lui, o tinem tot intr-o petrecere.
Divi, cred ca depinde de seful tau, nu? Adica, cu el negociezi perioada de munca, dupa mintea mea creatza (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Poate stiu fetele mai multe... Eu ma bag la somn, maine am de tras la jug cu proiectele. Noapte buna! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
|
| fortelady |
Jan 7 2008, 11:58 PM
|
|
Musafir |
fetelor I NEED HELP la o INTREBARE disperata ce sanse am sa mi se prelungeasca un contact de munca pe 6 luni , in contract scrie ca se poate prelungi pana la 1 an momentan expira luna asta? de cine depinde va rog chiar am nevoie de un raspuns cine stie (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) sa stiu cam ce sanse am macar din nce stiu eu (nu bag mana-n foc, da' suna si tu la ITM, ITM-ul e prietenul cel mai bun al angajatului!) - Codul muncii s-a actualizat acum un an -una din noile prevederi zice asa:dupa X contracte pe durata determinata la o firma, cel x+1 trebuie sa fie pe durata nedeterminata |
|
|
|
Jan 7 2008, 11:58 PM
|
|
|
Mamuca crocodililor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 945 Joined: 4-May 07 From: Din floare in floare :) Member No.: 1,584 |
divi, depinde de seful tau. din cate stiu, se prelungeste un an si apoi iti face pe perioada nedeterminata.
la multi ani lu` al tau, lxn! sa-ti traiasca!! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
|
| fortelady |
Jan 7 2008, 11:59 PM
|
|
Musafir |
Dumnezeule, la cit mi-i di foameeee... moama si nu am sanse sa merg prea devreme acasa, va trebui sa fac comanda (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) imi vine sa musc din monitor... moaaaa, fanta, ce bine arata... of! sac, io am luat reteta ta de gaina si am facut-o cu ratza (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) a iesit.....dementiala (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) moale, buna, satioasa, foarte aspectuoasa (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 27th December 2025 - 04:49 PM |
|
|