IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

2207 Pages V  « < 1056 1057 1058 1059 1060 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge, Muzica, bautura, barfe, conversatie
Master of Norule...
post Jan 8 2008, 10:23 AM
Post #10571

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Flower power
Member No.: 1,880

Buna dimineata,
La noi ninge yeeeeeeeeeeeeeeeesssss , mai devreme ningea cu fulgi mari tare frumos. Sambata cred ca se lasa cu un ski abia astept.
Las ca azi dimineata mi-am dus fetita la gradi cu masina si din cauza traficului n-am reusit sa ma incadrez pe banda coresp. sa fac la stanga si am facut un ocol prin oras, de ajungeam mai repede pe jos. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) acum ma pufneste rasul da' aveam ceva nervi la mom. resp.
Go to the top of the page

+Quote Post
fortelady
post Jan 8 2008, 11:25 AM
Post #10572

Musafir

neatzaaaa

+Quote Post
kalua
post Jan 8 2008, 11:50 AM
Post #10573

Musafir

QUOTE(Szimcsi @ Jan 8 2008, 09:09 AM) *
Daaa si cu fundul inghetat de la ger, luptandu-te cu nametii (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)

szi, neamtul are o vorba: nu exista vreme rea, numai imbracaminte neadecvata. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Are dreptate el pe undeva, deci dupa mintea lui ar trebui sa te pui la echipament de schiat si la serviciu sa te schimbi sau cum?

Mi-am adus aminte de cand am fost o data la Verona iarna, era un ger de crapau pietrele, eu eram cu pantaloni grosi, ciorapi lungi de lana, bocanci, geaca groasa si ma lua al mic si negru de frig. Si italiencele, dom'le, in paltonase de blana midi, cu ciorapi subtiri de tot si cu pantofiri de-aia cu talpa subtire de piele, pe mine ma apuca tremuriciul si mai tare cand le vedeam. (IMG:style_emoticons/default/germare.gif)

+Quote Post
fortelady
post Jan 8 2008, 12:03 PM
Post #10574

Musafir

dilema existentiala: sa ma duc in pauza de masa sa-mi iau o fusta si o rochita sau camasa sau sa-mi montez cauciucurile de iarna?

+Quote Post
FluturasCuReacti...
post Jan 8 2008, 12:17 PM
Post #10575

Mamuca crocodililor

Group: Obsedat
From: Din floare in floare :)
Member No.: 1,584

shopping (IMG:style_emoticons/default/haninoroc.gif)

+Quote Post
fortelady
post Jan 8 2008, 12:43 PM
Post #10576

Musafir

hmm... si cauciucurile mele?

+Quote Post
Teocris
post Jan 8 2008, 12:53 PM
Post #10577

V.I.P.

Group: Administratori
From: Sibiu
Member No.: 2,591

Poate iarna asta nu mai ninge si de maine vor fii temperaturi de 15 grade!!!! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)

+Quote Post
Meg
post Jan 8 2008, 01:06 PM
Post #10578

Membru de Onoare

Group: Editorialist
From: Here and There
Member No.: 70

salutare
lxn, nu stiu de ce am eu impresia ca tu esti la politehnica.. asa-i?
(IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
eu sunt cam stresata/suparata si altele asemenea pentru ca mi se suprapun multe examene (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) si nu voiam sa am restante.. acum ce sa mai fac.. o sa am .. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
mi-e foame si parca nimic nu e comestibil.. oare ce s-o fi intamplat cu mine?
va pup.. vorbim mai incolo.. cred ca o sa fiu cu un ochi si pe aici (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) pentru ca de acum ma bag la un proiect..

+Quote Post
Philia
post Jan 8 2008, 02:02 PM
Post #10579

V.I.P.

Group: Editorialist
From: Craiova
Member No.: 924

Toata lumea cu examenele (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Si eu sunt sad ca am rezolvat aproape toate grilele,le-am comparat cu cele pe care le-au pus colegii pe net,le-am analizat si m-oi descurca eu cumva.
Dar o sa am sigur o restanta (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) nimeni nu rezolva subiectele la logica,iar eu le fac,dar dupa mintea mea care nu are nici o treaba cu asta (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) si habar n-am daca sunt corecte.Unde sa le mai pun si pe alea la care habar nu am de raspuns (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

+Quote Post
pescarush
post Jan 8 2008, 02:25 PM
Post #10580

Musafir

poke, si eu aveam cate o restanta aproape dupa fiecare sesiune. not big deal.
aici sunt 14 grade. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
mersi scumpic. poza am pus-o sa ma ambitioneze sa scap de colaceii pusi de sarbatori. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post

2207 Pages V  « < 1056 1057 1058 1059 1060 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 27th December 2025 - 01:35 PM