IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

2207 Pages V  « < 1058 1059 1060 1061 1062 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge, Muzica, bautura, barfe, conversatie
scumpic
post Jan 8 2008, 05:49 PM
Post #10591

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 2,663

Mie imi face bine vinul fiert cind sint infrigurata si cind vine prietenul lunar. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Asa ma incalzesteee...
Go to the top of the page

+Quote Post
Diana.
post Jan 8 2008, 05:58 PM
Post #10592

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Pe mine ma adoarme... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
rozy
post Jan 8 2008, 06:01 PM
Post #10593

Musafir

hello fetele! eu am umblat azi ca o bezmetica..cu sor-mea...sa rezolvam diverse...si sa cumparam papa bun...ca ea joi pleaca (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
mi-am luat rezultatele analizelor...am hemoglobina si hematocritu (IMG:style_emoticons/default/ametit.gif) sub nivel. imi suna a anemie (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
imediat ma duc la medic sa rezolve misteru

L.E:dap...conform google...e anemie.pfff am zis eu ca nu-s letargica fara motiv

This post has been edited by rozy: Jan 8 2008, 06:10 PM

+Quote Post
fortelady
post Jan 8 2008, 06:08 PM
Post #10594

Musafir

QUOTE(Maàt @ Jan 8 2008, 05:33 PM) *
Forte, Yokko ar trebui sa te premieze la cita vinzare le faci. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

nu am mai luat de la ei de asta vara nimic.
da' vin reducerile acum si recuperez (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
acuma na, daca-s printre putinele firme care fac haine sa-mi vina.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
fusta aia ... vine intr-un fel, nu face deloc cute (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) si e neagra cu ceva model rosu si captuseala rosie si sexy - daca-i voie, pun link spre site-ul lor (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) da nu reflecta Realitatea (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
iar bluzaaaaaaa are un decolteu mare si ascutit - mai misto decat la maieul ala rosu cumparat asta vara

+Quote Post
divi2007
post Jan 8 2008, 06:11 PM
Post #10595

Musafir

sal girls (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

am niste nervi, asa sunt satula de unele tipe care mint doar ca sa para grozave si cool (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)

asa ca ma duc la leonardo sa mi spal creierul de ce am mai auzit si pe ziua de azi

apropo sunt 50% reducere la cizme (IMG:style_emoticons/default/happy.gif)

+Quote Post
happyCat
post Jan 8 2008, 07:03 PM
Post #10596

Musafir

QUOTE(Szimcsi @ Jan 8 2008, 02:32 PM) *
Imi spune si mie cineva de ce ziua mor de somn si noaptea nu pot sa dorm? (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

Si eu sunt la fel, seara ma uit pe pereti si nu mi-e somn deloc. Eu care pana nu demult cum puneam capul pe perna adormeam ca un bustean.
Pe aici, mai ales in Anglia, e multa lume bolnava cu un virus care provoaca diaree si voma...Brrrr...si noi care mergem in weekend la Londra...sper sa nu ne molipsim. Cred ca it's that time of the year cand multa lume se imbolnaveste.

+Quote Post
fortelady
post Jan 8 2008, 07:09 PM
Post #10597

Musafir

szi si happycat, cand aflati raspunsu' sa-mi ziceti si mie. am dormit de la 1 la 4 azi noapte, si de la 7 jumate la 8 si un pic

+Quote Post
lxn
post Jan 8 2008, 07:21 PM
Post #10598

Musafir

'Mna seara, dragelor! Abia acum aterizai si eu prin zona, desi am fost toata ziua la calculator, insa cu nasul in proiecte and stuff.

Ala, Divi, va multumesc si voua pentru urari, si ca sa nu raman datoare, dau si de baut in cinstea alui meu (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Meg, nu's la poli, sunt la Ecologica, la Comunicare si Relatii publice. Not exactly what i was hoping for, dar in fine (in sensul ca mi-am ratat sansa la litere si nu am incercat si la taxa, ca as fi intrat, apoi am aflat (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif) )

Racitelor, eu zic sa bagati multe vitamine in voi, uite, de exemplu, tequilla are vitamina C, ca doar se combina cu ceva lamaie (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

L.E.

Ce-i drept, ospatarul s-a miscat cam greu cu adusul vinului, il iertam sau il pedepsiti voi? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

(IMG:http://i238.photobucket.com/albums/ff153/lxn30/ispc043002.jpg)

Cate o tequila pentru cele care au nevoie de vitamine:

(IMG:http://i238.photobucket.com/albums/ff153/lxn30/is323095.jpg)

Si un cocktail apetisant pentru cine mai doreste, cine mai pofteste:

(IMG:http://i238.photobucket.com/albums/ff153/lxn30/wses048027.jpg)

This post has been edited by lxn: Jan 8 2008, 07:28 PM

+Quote Post
rozy
post Jan 8 2008, 07:56 PM
Post #10599

Musafir

albi here!!!!
eee am despodobit si no bradul intr-un final!!
(IMG:style_emoticons/default/crying.gif) eu joi plec!! i'm so sad!!
nush daca v-a zis rozy dar nu mai pot sa plec cu al meu la mine asa ca l trimit la mama!!! sa stea si el un pic cu soacra (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

daca nu mai apuc sa intru pana plec, va tzuc si vb din Italia!
va anunt cum am ajuns
(IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:style_emoticons/default/haninoroc.gif)

+Quote Post
kary_pink
post Jan 8 2008, 08:26 PM
Post #10600

Musafir

Albi drum usor (IMG:style_emoticons/default/322.gif)

Lxn eu plec cu chelnerul (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) , voi serviti-va cu bautura ca nu ma supar (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif)

+Quote Post

2207 Pages V  « < 1058 1059 1060 1061 1062 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 27th December 2025 - 11:31 AM